25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Hemşirelik taban puanları ve başarı sıralamaları 2020

Hemşirelik Taban Puanları 2020 ve Hemşirelik Başarı Sıralamaları açıklandı. YKS sonuçlarıyla birlikte üniversite taban puanlarını öğrenmek isteyen öğrenciler hemşirelik taban puanları 2020, yüzdelik dilimleri ve başarı sıralamasına göre tercih yapmak istiyor. Sizler için düzenlediğimiz Hemşirelik taban puanlarına aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz 2020 TYT AYT (YKS) Hemşirelik taban puanları ve başarı sıralamaları aşağıdaki gibidir.

17 Temmuz 2020 Cuma 16:17 - Güncelleme:
Hemşirelik taban puanları ve başarı sıralamaları 2020

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ardından tercihler öncesi hemşirelik taban puanları yoğun ilgi görmeye başladı. Sağlık sektörü alanında tercih yapacak olan adaylar hemşirelik taban puanları 2020, yüzdelik dilimleri ve başarı sıralamasını öğrenmek istiyor. Adaylar tercihlerini yapmadan önce taban ve tavan puanlara göre kendi puanlarına uygun bölümleri seçecek. İşte detaylar...

HEMŞİRELİK TABAN PUANLARI

Hemşirelik Bölümü için taban puan ise ortalama olarak aşağıda yer alan tablodaki puanlardır. bu puanı almanız durumunda arzu ettiğiniz 4 yıllık eğitimi alarak kariyerinize kaldığınız yerden devam edebilir ve 4 yıllık eğitim veren bu bölümün mezunu olabilirsiniz. Haberimizde bulunan taban puanların özellikle de bir önceki yıl verileri (2019-2020) baz alınarak sizlere sunulmuştur.

En çok tercih edilen bölüm arasında yer alan Hemşirelik Bölümünde öğrenim görmek istediğiniz zaman ortalama olarak almanız gereken Hemşirelik Taban Puanları aşağıda yer alan tablodadır. Özelikle üniversitelerin başarı sıralamasına göre değişkenlik gösterecek olan bu puanı almak için gerçekten ciddi bir çalışma yapmanız gerekmektedir.