26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

LYS 4 Coğrafya sınavı yapıldı

Her sene tekrarlanan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS), üniversitelerin dört yıllık bölümlerine girmek isteyen adayların başvurduğu bir sınav türüdür. Bu seneki ilk LYS 10 Haziran’da yapıldı. Gerçekleşen sınavın ardından adaylar, sınava giren diğer öğrencilerin yorumlarını merak ediyorlar.

19 Haziran 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
LYS 4 Coğrafya sınavı yapıldı

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS), her sene tekrarlanıyor. Bu sınava binlerce öğrenci giriyor. Bu seneki ilk sınav 10 Haziran’da yapıldı. 90 sorunun sorulduğu sınavda öğrencilere 135 dakika süre verildi. Coğrafya 2 sınavı da LYS-4 kapsamında yapıldı. Coğrafya 2 konularından toplamda 14 soru soruldu.

 

LYS-4 COĞRAFYA SORU CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN 

 

LYS-4 SOSYAL BİLİMLER SINAVI TWİTTER YORUMLARI

Sınav bitiminin ardından öğrenciler sosyal hesaplarından sınav hakkında yorumda bulundular. İşte o yorumlardan bazıları:

zahide‏:  #Lys2017 Ygs de çıkan tarih ve coğrafya soruları bence lys dekinden daha zordu 🤘🏻

Yunus Aydın: MF olmama rağmen, Sosyal Bilimler ( LYS 4 ) sınavı çok kolay geldi. Tarih ve Coğrafya tamamını Felsefe'den de 40 soruluk kısmın 32'si yaptım

 

Selami Doğan‏: Bazı müzisyenler hassas ruhludur Bazı hassas ruhlular romantiktir Bazı LYS ye girenlerde ruh hastasıdır. Beyin ERRORR404ERRORR #Lys2017

Siz de sitemizin yorum bölümünden sınav hakkındaki yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.