6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

ÖSYM ais 2022-KPSS Ortaöğretim sınava giriş belgesi! KPSS Ortaöğretim (lise) sınav yerleri belli oldu!

KPSS Ortaöğretim (lise) sınav yerleri belli oldu. Kasım'ın 6'sında uygulanacak olan sınav için adaylar, 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren KPSS giriş belgesini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecek. İşte KPSS Ortaöğretim (lise) sınava giriş belgesi

28 Ekim 2022 Cuma 10:28 - Güncelleme:
ÖSYM ais 2022-KPSS Ortaöğretim sınava giriş belgesi! KPSS Ortaöğretim (lise) sınav yerleri belli oldu!

2022-KPSS Ortaöğretim Sınava Giriş Belgeleri erişime açıldı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren KPSS lise Sınava Giriş Belgesi'ni, https://ais.osym.gov.tr adresinden alabilecekler. İşte ÖSYM ais 2022-KPSS Ortaöğretim Sınava Giriş Belgesi alma ekranı

2022 KPSS (Ortaöğretim) - SINAVA GİRİŞ BELGESİ DÖKÜMÜ

06 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim sınavına (2022-KPSS Ortaöğretim) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi'ni, https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebileceklerdir.

06.11.2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Ortaöğretim için adaylar, 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen KPSS lise düzeyinde sınava Adayların sınava girmeden önce nüfus cüzdanını ve KPSS sınav giriş belgesini yanında getirmesi zorunlu. Adaylar ais.osym.gov.tr adresine girerek sınav giriş yerlerini öğrenebilecek ve sınav giriş belgelerini çıkartabilecek.