28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Sınıf öğretmenliği ve çocuk gelişimi taban puanı!

4 yıllık sınıf öğretmenliği ve çocuk gelişimi bölümü taban puanları 2018 başarı sıralaması nasıl merak ediliyor. YKS sonuçlarını bekleyen adaylar dün gece puan sıralamasını öğrendi. Üniversitelerin Eğitim Fakültesi 2018 taban puanları ve Çocuk Gelişimi taban puanları 2018 merak edilmektedir. YKS açıklandıktan sonra tüm gözler artık üniversitelerin taban ve tavan puanlarına çevrildi. Milyonlarca öğrenci hangi üniversitenin kaç puanla alacağını kaç kontenjan olduğunu merakla bekliyor.

1 Ağustos 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Sınıf öğretmenliği ve çocuk gelişimi taban puanı!

Üniversitelerin Eğitim Fakültesi 2018 taban puanları ve Çocuk Gelişimi taban puanları 2018 merak edilmekte. Sınıf öğretmenliği okumak isteyen öğrenciler için kılavuz niteliğinde olacak olan Eğitim Fakültesi taban puanları ve Çocuk Gelişimi 2018 taban puanlarını aşağıda sizler için araştırdık.

 

4 Yıllık Sınıf Öğretmenliği Bölümü Taban Puanları ve Başarı Sıralaması;

 

 

 

 

 

4 Yıllık Çocuk Gelişimi Bölümü 2017-2018 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması;

 

 

 

 

ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuzda tercih süresi 7-14 Ağustos 2018 olarak belirtildi.

Adaylar, 2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzuna tercih süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden erişebilecekler.

Adaylar tercihlerini , T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile tercih süresi içinde ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapacaklar ve tercihlerini, internet üzerinden elektronik ortamda göndererek tercih bildirimini tamamlayacaklar.