14 Mayıs 2024 Salı / 7 Zilkade 1445

SON DAKİKA! YKS soruları ve cevap anahtarı açıklandı! İşte 2020 YKS soru ve cevapları

YKS bugün sona erdi. 2 milyonu aşkın adayın katılım sağladığı YKS sınavı toplamda üç oturum şeklinde gerçekleştirildi. Sınavların ardından nefesler tutulup YKS soruları ve cevap anahtarı için heyecanlı bekleyiş başladı. ÖSYM tarafından yayınlanması beklenen YKS soruları ve cevap anahtarı kitapçığı akşam saatlerinde son dakika olarak yayınlandı. İşte 2020 YKS soruları ve cevap anahtarının açıklanacağı tarih.

29 Haziran 2020 Pazartesi 00:50 - Güncelleme:
SON DAKİKA! YKS soruları ve cevap anahtarı açıklandı! İşte 2020 YKS soru ve cevapları

Yüksek Öğretim Kurumları 2020 Sınavı’na katılan binlerce aday gözünü ÖSYM’den gelecek açıklamaya çevirdi. Soru ve cevapların yayınlanmasıyla birlikte tahmini olarak doğru ve yanlışlarını tespit edebilecek olan öğrenciler resmi sonuçlar öncesi ilk puan hesaplaması da yapabilecek. Peki, YKS soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? YKS cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2020? İşte heyecanla beklenen YKS cevap anahtarının yayınlanacağı zaman.

YKS SORULARI VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI

ÖSYM tarafından gelen son dakika bilgisine göre; YKS soruları ve cevapları erişime açıldı. Milyonlarca öğrencinin katılım gösterdiği üniversite sınavı hafta sonu olacak şekilde üç oturum halinde yapılmıştı. YDT,  TYT, AYT oturumları şeklinde yapılan sınavın tamamlanmasının ardından öğrenciler YKS sınav soruları ve cevaplarına ilişkin araştırmalar yapıyorlardı. İşte TYT, AYT, YDT 2020 YKS soru ve cevap anahtarı sorgulama ekranı ile son dakika haberinin ayrıntıları!

İŞTE YKS 2020 SORU VE CEVAPLARI

Milyonlarca öğrenci ÖSYM'den gelecek son dakika haberini beklerken ÖSYM YKS soru ve cevap anahtarını resmi sitesi üzerinden erişime açtı. Üç oturum halinde gerçekleştirilen sınavın ardından öğrenciler YKS soruları ve cevaplarına yayınlanan linklerden ulaşabilecekler. 

İşte TYT, AYT, YDT 2020 YKS soruları ve cevap anahtarı ile son dakika haberinin detayları! YKS 2020 SORULARI VE CEVAPLARI ERİŞİME AÇILDI! TYT, AYT, YDT YKS SORULARI VE CEVAP ANAHTARI! Haberimizin içerisinden YKS soruları ve cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

YKS TYT SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

YKS AYT SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

YKS YDT SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Geçtiğimiz yıl 15 ve 16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen YKS 2019’un soru ve cevapları ÖSYM tarafından 16 Haziran tarihinde yayınlanmıştı.

ÖSYM GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ…