26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

VGM ilkokul burs başvuruları sona erdi

VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM ilkokul burs başvurusu sonuçları açıklandı mı? gibi soruların yanıtları tüm öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor.

9 Ekim 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
VGM ilkokul burs başvuruları sona erdi
2019-2020 eğitim yılı için ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilen VGM burs başvuruları kısa bir süre içerisinde tamamlanacak. VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM ilkokul burs başvurusu sonuçları açıklandı mı? gibi soruların yanıtları tüm öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor.  
 
VGM BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 
VGM burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz resmi olarak açıklanmadı. Geçen yıl aynı dönemde alınan burs başvurularının sonuçları 5 Ocak'ta açıklanmıştı. Bu yıl da sonuçların ocak ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor. 
 

VGM BURS BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

VGM İLKOKUL BURS BAŞVURUSU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? 
Vakıflar Genel Müdürlüğü ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine “Ortaöğrenim Bursu", üniversite öğrencilerine verilen “Yükseköğrenim Bursu" veriyor. Ortaöğrenim bursu başvuruları 9 Eylül ve 9 Ekim tarihleri aralığında kabul ediliyor. VGM ilkokul burs başvurusu sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı.