26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yurt dışı eğitim More&Easy’den sorulur

Uzun yıllar Yurtdışı odaklı Eğitim Hizmetleri veren bir grup profesyonelin daha iyiyi yerine getirmek üzere bir araya getirildiği oluşum More&Easy Yurtdışı Eğitim, önde gelen yurt dışı eğitim markaları arasında güvenirliliğiyle dikkat çekiyor.

14 Mayıs 2015 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Yurt dışı eğitim More&Easy’den sorulur

Türkiye’de verilen Yurtdışı Eğitim Hizmetleri’ndeki eksikleri tamamlamak ve uluslararası standartlarda hizmet vermek üzere kurulan More and Easy Yurtdışı Eğitim, öğrencilerini eğitim amacıyla yurtdışına gönderiyor. Farklı olarak, gönderdiği öğrencilerin donanımlı ve kendini geliştirmiş birer birey olarak geri kazanılmasını sağlayan kurum, bu sebeple More and Easy Yurtdışı Eğitim için hizmet süreci; danışmanlık hizmetlerinden öğrencinin doğru branş ve eğitim kurumuna yerleştirilmesine, öğretim sürecinin doğru şekilde yönetilmesinden eğitim sonuçlarının alınmasına kadar kusursuz memnuniyeti sağlamak üzere kuruldu.

Herkese uygun bir okul vardır

Yurtdışında üniversite okuma fikri taşıyan herkese ulaşmayı hedefleyen More&Easy Yurtdışı Eğitim, herkese uygun bir ülke, şehir, üniversite, bölüm bulunduğunu savunuyor. Yurtdışında üniversite okumanın insanlara birçok anlamda avantaj kattığına dikkat çekilirken, eğitim alınan ülkenin anadilini en etkin şekilde kullanabilmesinin önemi bir kez daha artıyor. Diğer en önemli avantajlarından biri ise öğrencilere katacağı vizyon. Yurtdışında üniversite eğitiminin 3 yıla kadar düştüğüne dikkat çeken More&Easy Yurtdışı Eğitim, aynı zamanda üniversitelerden alınacak diplomaların YÖK denkliği olduğunu, Türkiye’de ve dünyanın herhangi bir ülkesinde kabul edilir olduğunun altını çiziyor.

Yüksek okul mezunlarına bir şans

Türkiye’de 2 yıllık meslek yüksek okulu mezunlarının istedikleri taktirde 16 ayda ya da 2 yılda eğitimlerini lisans seviyesine taşıyabiliyorlar. Bunun için istenilen İngilizce yeterlilik sertifikasına sahip olmak yeterli. İstenilen sertifikaya sahip değilseniz, dil eğitimi programlarını tercih ederek aradaki farkı rahatlıkla kapatabilme imkanına da sahip olabilirsiniz. “www.meyurtdisiegitim.com” adresinden detaylı bilgi alınabilir.