20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

26. dönem POMEM sınavları için heyecanlı bekleyiş

26. dönem POMEM sınavı ne zaman? POMEM başvuru sonuçları açıklandı mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor.

14 Kasım 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
26. dönem POMEM sınavları için heyecanlı bekleyiş
POMEM başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 26. dönem POMEM sınavı ne zaman? POMEM başvuru sonuçları açıklandı mı? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. 5 bin 40'ı erkek, 560'ı kadın, önlisans mezunu 1260'ı erkek, 140'ı kadın olmak üzere toplam 7 bin öğrenci alımı için POMEM ön başvuruları http://www.pa.edu.tr adresinden tamamlandı. 
 

MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

 
26. DÖNEM POMEM SINAVI NE ZAMAN? 
Adaylar POMEM sınavlarına girmeden önce ön sağlık komisyonu tarafından ön sağlık kontrolünden geçirilir. POMEM’e giriş sınavları, fiziki yeterlilik sınavı ve mülakat sınavı şeklinde yapılır.
 
İnternet üzerinden ilan edilen yer ve tarihte adayların POMEM Giriş Sınavları yapılacaktır. Adayların ikamet illerine göre belirlenen sınav merkezleri ve sınav tarihleri kesinleşip internet üzerinden ilan edildikten sonra değiştirilemez. Hakkında “Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olamaz” kararı verilen adaylar, aynı başvuru dönemi içinde başka bir sınav komisyonuna başvuramazlar. Sınav komisyonu kararlarına itiraz edilemez.