5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

6 Aralık evde bakım maaşı yatan iller hangileri?

Evde bakım maaşı yatan iller listesi yoğun bir şekilde araştırılıyor. 6 Aralık evde bakım maaşı yatan iller hangileri? sorusunun yanıtı merak ediliyor.

6 Aralık 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
6 Aralık evde bakım maaşı yatan iller hangileri?
6 Aralık evde bakım maaşı yatan iller hangileri? sorusunun yanıtı tüm evde bakım maaşı ödemesi alan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Evde bakım maaşı yatan iller listesi yoğun bir şekilde araştırılıyor. 
 
6 ARALIK EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER HANGİLERİ? 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı denetiminde verilen evde bakım aylığının ödenip ödenmediği e-Devlet üzerinden takip edilebiliyor. 
 
 
EVDE BAKIM MAAŞI NASIL SORGULANIR?
e Devlet'in “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.
 
Maaşlarınızı Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e sms atmaları gerekiyor. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 sms ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir. Ziraat Bankası sms kodu ile her ay bakiyenizi takip edebilirsiniz.
 

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA SAYFASI