27 Temmuz 2024 Cumartesi / 21 Muharrem 1446

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı 2021: Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı ne zaman?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alacak. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 250 Uzman yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 8. dereceden ataması yapılacak memur adayların hangi bölümlerden kaç kişi atacağına ilanın detaylarında yer verildi. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı ne zaman? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı 2021 ile ilgili merak edilenler...

5 Ocak 2021 Salı 17:55 - Güncelleme:
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı 2021: Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı ne zaman?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, KPSS ile 250 memur alımı yapacağını açıkladı. Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya ilişkin yapılacak olan memur alımına ilişkin detaylar belli olmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı 2021 için hangi bölümden kaç kişi alınacağı da Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı ne zaman? İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı merak edilen detaylar...

AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI MEMUR ALIMI NE ZAMAN?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 250 Uzman yardımcısı alımı başvuru şartları ve detayları belli olmaya başladı. 31.12.2020 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın ardından detaylarda netleşmeye başladı. Bu kapsamda yapılacak olan 250 Uzman yardımcısı alımında alımın yapılacağı meslek grupları ve detaylarda netleşti. Başvurular henüz başlamazken, başvuru şartları da henüz açıklanmadı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı merkez teşkilatında münhal bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 8. dereceden 250 adet kadroya atama yapılmak üzere, aşağıda belirtilen öğrenim dallarından mezun adaylar arasından sözlü sınavla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI, ŞEKLİ VE BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (www.ailevecalisma.gov.tr) ve/veya (https://ailevecalisma.gov.tr/pdb) internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Giriş sınavına katılma şartları, sınav tarihi ve yeri, sınavın yapılış şekli, değerlendirme yöntemi, KPSS puan türleri ve asgari puanlar, puan sıralamasına göre kaç adayın çağırılacağı, aranacak YDS puanı, son başvuru tarihi, başvuruda istenecek belgeler, öğrenim dallarına ait kontenjanlar, başvuru yeri ve sınavla ilgili diğer hususlar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet sitesinde (www.ailevecalisma.gov.tr) ve/veya (https://ailevecalisma.gov.tr/pdb) ve (https://kamuilan.ailevecalisma.gov.tr/) ileriki bir tarihte yayınlanacaktır. İlan olunur.