19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Bekçilik sözlü mülakat sınav yeri nasıl öğrenilir? Bekçilik sözlü mülakat ne zaman?

Bekçilik sözlü mülakat ne zaman? Bekçilik sözlü mülakat sınav yeri nasıl öğrenilir? gibi soruların yanıtları tüm bekçi olmak isteyen adaylar tarafından merak ediliyor. 2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında adaylar, sözlü sınavına katılacakları sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen tarihte ve sınav merkezinde adaylar sözlü sınavına katılacaklardır. Bekçilik sözlü mülakat hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte tüm merak edilenler..

30 Eylül 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Bekçilik sözlü mülakat sınav yeri nasıl öğrenilir? Bekçilik sözlü mülakat ne zaman?
Bekçilik sözlü mülakat tarihi için heyecanlı bekleyiş son buldu. Bekçilik sözlü mülakat ne zaman? Bekçilik sözlü mülakat sınav yeri nasıl öğrenilir? gibi soruların yanıtları tüm bekçi adayları tarafından merak ediliyor. Polis Akademisi Başkanlığı resmi sitesi üzerinden fiziki mülakatlarda başarılı olan adaylar için bekçilik sözlü mülakat yerlerinin açıklandığını duyurdu. Polis Akademisi tarafından yapılan açıklamaya göre, bekçi adayları sözlü sınava katılacakları sınav merkezleri ile tarihlerini T.C. Kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile pa.edu.tr internet adresinden giriş yaparak öğrenebilecekler.  Bekçilik sözlü mülakat hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar.. 
 

MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

BEKÇİLİK SÖZLÜ MÜLAKAT NE ZAMAN? 
2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında adaylar, sözlü sınavına katılacakları sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen tarihte ve sınav merkezinde adaylar sözlü sınavına katılacaklardır. 
 
Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir. 
 
 

 

BEKÇİLİK SÖZLÜ SINAV BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

 
 
BEKÇİLİK SÖZLÜ SINAVI NASIL OLACAK?
 
Bekçilik sözlü sınavı esnasında adaylara, genel kültür konularından hazırlanan soruların yazılı olduğu bir kart çektirilecek ve konu hakkında düşünmesi ve sunum yapması için yeterli süre verilecektir. Konu ile ilgili olarak komisyonca adaya haricen sorular da yöneltilebilecektir.
 

 
Adaylar;
 
a) Konu hakkındaki bilgi düzeyi,
b) Kendisinden istenileni kavraması,
c) Özgüveni,
ç) İfade etme yeteneği,
d) Beden dilini kullanma becerisi,
olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter (20) puan olmak üzere toplam (100) tam puan üzerinden değerlendirilecektir.
 
Sözlü sınavda (100) puan üzerinden en az (70) puan alanlar başarılı sayılacaktır.