24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

'Büyümemiz devam edecek'

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan (sağda) ile MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol (solda) tarafından programa katılan Sağlık Bakanı Yardımcısı Muhammed Güven’e plaket takdim edildi.

17 Mart 2019 Pazar 07:00 - Güncelleme:
'Büyümemiz devam edecek'

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, “2019 yılında Türkiye ekonomisi, yavaş fakat istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edecektir. İş insanları olarak bu dönem içerisinde elde edilen rakamları olumlu karşılıyoruz.. Bu zorlu dönemden, bu sonuçlarla geçiyor olması, Türkiye ekonomisinin sağlam temellerde yükseldiğini bir kere daha kanıtlıyor” dedi. 

DİP NOKTA BİTTİ

MÜSİAD tarafından ‘Vizyoner Anadolu Buluşmaları’ kapsamında Afyonkarahisar’da düzenlenen toplantıda konuşan Kaan dünyanın siyasi ve ekonomik olarak hareketli ve zorlu günlerden geçtiğini dile getirerek Bu çetin tabloda Türkiye, küresel ekonomi ve politika bağlamında zor bir yıl olması beklenen 2019 öncesinde kendi siyasi ve ekonomik paradigma değişimini başlatmayı başardı. 2018’in son çeyreği itibarıyla test ettiğimiz dip noktasının geride kaldığını söyleyebiliriz” dedi. Kaan “Ağustos 2018’deki finansal saldırı, bugüne kadar Türkiye’ye yapılan en büyük saldırıdır. Bizi zaten savaşarak yıkmayacaklarını biliyorlar. Ama biz, bu saldırıları Cumhurbaşkanımızın, hükumetimizin sayesinde yeni ekonomi paketiyle hedeflenen 2018 yılı sonu rakamını tutturarak bertaraf ettik” diye konustu. Programa Sağlık Bakan Yardımcısı Muhammed Güven de katıldı.