30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Çeyrek altının fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum

Altın fiyarları yükselmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından 'Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?' sorusu altın yatırımcıları tarafından merakla takip ediliyor. Peki; çeyrek altın, gram altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 14 Nisan çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum...

14 Nisan 2020 Salı 09:26 - Güncelleme:
Çeyrek altının fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum

Altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın fiyatları 14 Nisan Pazartesi yani haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Ekonomide son 2 haftaya sert iniş ve çıkışlarla damga vuran altın fiyatlarında yukarı yönde hareketlilik devam ediyor.  Altın fiyatları son 3 haftada ani bir yükselişe geçti. Altın yatırımcılarını üzen bu seyir, yeni alım yapacakları ise yakından ilgilendiriyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Çeyrek altın, gram altın, cumhuriyet altını ve diğer güncel altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Gram altın 373 lira ile rekor tazelerken, çeyrek altın 613 liradan işlem görüyor.

Yatırımcının 'güvenli limanı' altın küresel piyasalardaki dalgalı seyre paralel yükselişini sürdürmeye devam ediyor.

Altının gram fiyatı, geçen hafta 366,2 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesini test etmesinin ardından yeni haftaya da rekorla başladı. Altının gramı 373 liranın üzerine çıktı.

Aynı dakikalarda çeyrek altın 601 lira, Cumhuriyet altını da 2.142 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda 1.715,85 dolar seviyesinde bulunuyor.

Analistler, koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin haber akışının varlık fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ettiğini söyledi.

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

GRAM ALTIN

Serbest piyasada Gram altının satış fiyatı an itibariyle 373 lira oldu.

ÇEYREK ALTIN

Çeyrek altının alış fiyatı 599 TL, satış fiyatı ise 613 TL.

YARIM ALTIN

Yarım altın bugün 1.194 TL'den alınırken 1.226 TL'den satılıyor.

REŞAT ALTIN

Tam altın fiyatlarında son durum şu şekilde; 2.421 TL'den alınan tam altın 2.481 TL'den satılıyor.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altın fiyatları 19 Mart Perşembe günü 2.388,00 TL'den alınırken 2.448,00 TL'den satılıyor.

Altın fiyatlarında yaşanan bu hareketlilik sebebiyle yatırım yapmak isteyenler internet üzerinden altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ederken Kapalıçarşı'dan gelen son dakika rakamları da merak ediliyor.

Ekonomi uzmanları, corona virüs (Covid-19) salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için ABD Merkez Bankası (FED) ve Avrupa Merkez Bankası (ECB) başta olmak üzere merkez bankalarının likidite sıkıntısını gidermek için adım atmaya devam ettiğini ve varlık alımı hamlelerine başladığını belirterek, buna rağmen varlık fiyatlarındaki dalgalanmanın devam ettiği görülüyor.