26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Evde bakım maaşı yatan iller listesi 2019!

Evde bakım maaşı yatan iller listesi yoğun bir şekilde araştırılıyor. Evde bakım maaşı yatan iller nasıl öğrenilir? sorusunun yanıtı da merak ediliyor.

14 Eylül 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Evde bakım maaşı yatan iller listesi 2019!
Evde bakım maaşı yatan iller listesi merak ediliyor. Evde bakım maaşı yatan iller nasıl öğrenilir? sorusunun yanıtı da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Evinde yaşlı, hasta veya bakıma muhtaç kimselere bakan kimselere evde bakım maaşı ödemesi yapılıyor. 
 
EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ 2019! 
 
Evde bakım maaşları, Bakanlık tarafından bazı illerde yatırılıyor. İşte uygulamanın yapıldığı iller: Osmaniye, Tokat, Hatay, Antalya, Edirne, Aksaray, Afyonkarahisar, Kırklareli, Samsun, Kırşehir, Balıkesir, İstanbul, İzmir, Denizli, Konya, Mersin, Rize, Aydın, Ankara, Kocaeli, Tekirdağ, Trabzon, Manisa, Bilecik, Bolu, Kırıkkale, Giresun, Adıyaman, Ordu, Ağrı, Uşak, Malatya, Zonguldak, Diyarbakır, Çanakkale, Sakarya, Adana, Bursa, Isparta, Yozgat, Iğdır, Kayseri, Çorum ve Düzce...
 
Evde bakım maaşı hizmetinin diğer illere de yayılması bekleniyor.
 
EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER NASIL ÖĞRENİLİR?
 
İster sms isterseniz e Devlet sistemi üzerinden evde bakım maaşı sorgulaması yapabilirsiniz. Devlet dairelerinde yapılan pek çok işlemi online olarak gerçekleştirmemizi sağlayan e Devlet’in “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.
 

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA EKRANI