26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Evora İzmir’de evler 475 bin TL’den satışta

Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından Emlak Konut güvencesiyle İzmir Alsancak’ta hayata geçecek Evora İzmir’de ön satış dönemi dün başladı. Projede 1+1den 6+1’e kadar 975 daire 120 ay vade ile satılıyor.

26 Eylül 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Evora İzmir’de evler 475 bin TL’den satışta

Emlak Konut güvencesiyle Teknik Yapı ve Halk GYO, Evora İzmir projesinde ön satışa başladı. Fiyatların 475 bin TL’den başladığı projde konut, ticaret ve turizm alanları yer alacak. 1+1’den, 6+1’e kadar 975 adet farklı daire tiplerinin satışa sunulduğu projede hem yatırım hem de yaşam için birçok seçenek yer alacak. Konak’ın Alsancak bölgesinde inşa edilecek projede ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasındaki gibi yüzde 10 peşinat ve 120 aya kadar vade de uygulanacak. 

TİCARET ALANLARI VAR 

Toplam 1.8 milyar TL hasılatın beklendiği 36 ayda tamamlanması planlanan projede ev alanların çok kârlı çıkacağını belirten Emlak Konut GYO Genel Müdür Yardımcısı Sinan Ayoğlu, “Teknik Yapı - Halk GYO ortaklığı 1 milyar 672 milyon TL satış geliri, yüzde 35’e denk gelen 585 milyon 200 bin TL şirket payı ile ihalenin kazananı olmuştu. 1. Etap ihalesi kapsamındaki 32 bin 642 metrekarelik alanda EVORA İzmir projesi için çalışmalara başlandı. Projemizde toplamda bin 90 adet bağımsız bölüm, 41 adet ticaret ünite ve 121 odalı otel inşa edilecek. Toplamda 12 bin m2 park alanı ve 6 bin 773 metrekare yeşil alana sahip olacak projede ayrıca balo salonu, sanat galerisi, konferans salonu ve cami olacak”  dedi. 

36 AYDA BİTECEK 

İzmir’in dünyanın en tarihi şehirlerinden biri olduğunu belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım  ise bu proje ile Türkiye ekonomisine kast eden dış güçlere de mesaj verdiklerini belirtti. İnşaat sektörünün yaşadığı zor dönemde böylesi bir projeye imza attıklarını anlatan Durbakayım “Milli Duruşumuz Evora İzmir projesinde de sergilenecek.Projeyi 36 ayda bitireceğiz” dedi. Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin ise “Konut, ticaret, park ve kültür ve turizm alanları gibi farklı fonksiyonları bir arada barındıracak karma projemizle İzmir’imize değer katacağız” diye konuştu.  

ÖNEMLİ BİR MARKA OTELİ İŞLETECEK

Evora İzmir projesindeki sosyal donatı alanlarının yanı sıra büyük bir otel de inşa ediliyor. Bu otelin de dünyaca ünlü bir firma tarafından işletileceğini belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım “Anlaşmamızı önümüzdeki günlerde yapacağız. İzmir’e büyük bir otel markasını kazandıracağız” dedi.