28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

EYT ile ilgili yeni açıklama

Yüz binlerce çalışanın beklediği emeklilikte yaş probleminin (EYT) ortadan kaldırılması için yeni düzenleme önerisi tekrardan gündeme geldi. Konu ile ilgili AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş'tan açıklama geldi.

1 Ekim 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
EYT ile ilgili yeni açıklama

Yasama yılının açılışı dolayısıyla Meclis Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 27. Dönem 2. Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sundu. TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 2. Yasama Yılı Genel Kurul toplantısı öncesi salonda yapılan hazırlıklar da görüntülendi.
 

EYT SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş'tan Emelilikte Yaşa Takılanlarla (EYT) ile ilgili açıklama geldi. Emeklilikte yaşa takılanların durumu ile ilgili, "Şu an itibariyle bize gelen bir şey yoktur. Elimizde bir şey yoktur. Bu meseleyle ilgili çalışılmamız yoktur” dedi.



Emeklilikte yaşa takılanlara yönelik bir düzenleme olup olmadığı sorusu üzerine de Muş, “Şu an itibariyle bize gelen bir şey yoktur. Elimizde bir şey yoktur. BU meseleyle ilgili çalışılmamız yoktur” ifadelerini kullandı.