19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

İŞKUR 2019 sınavsız, KPSS şartsız büro memurluğuna nasıl başvurulur? İŞKUR büro memurluğuna başvuru şartları nelerdir?

İŞKUR 2019 yılında sınavsız, KPSS şartsız büro memuru alımı yapacak. İş arayan binlerce vatandaş İŞKUR’un hiçbir şart aramadan yapacağı bürü memuru alımı için araştırmalara başladı. Bu alımların içerisinde kamu ve özel sektör bünyesine binlerce büro memuru alımı yapıyor. Başvuru yapacak adaylardan aranan bazı şartlar yer almaktadır. Bu şartlar arasında en az ortaöğretim (lise) mezunu olmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şartları yer almaktadır. KPSS şartı ise aranmıyor. Peki, 2019 İŞKUR büro memurluğuna nasıl başvurulur? İŞKUR 2019 büro memurluğu başvuru şartları nelerdir? aradığınız bütün soruların cevabı haberimizin detaylarında yer alıyor.

11 Nisan 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
İŞKUR 2019 sınavsız, KPSS şartsız büro memurluğuna nasıl başvurulur? İŞKUR büro memurluğuna başvuru şartları nelerdir?

İŞKUR 2019 yılı için iş arayan vatandaşlar için yeni bir alanda işe girme fırsatı yakalayacak. Büro memuru olmak isteyen vatandaşlar sınava girmeden, KPSS sınavına girmeden iş sahibi olabilecek. Bu alımların içerisinde kamu ve özel sektör bünyesine binlerce büro memuru alımı yapıyor. Başvuru yapacak adaylardan aranan bazı şartlar yer almaktadır. Bu şartlar arasında en az ortaöğretim (lise) mezunu olmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şartları yer almaktadır. KPSS şartı ise aranmıyor. İş bulmak isteyen adaylar, “İŞKUR 2019 büro memurluğu başvuru şartları nelerdir? İŞKUR 2019 büro memurluğu başvuru şartları nelerdir?” sorularına yanıt arıyor. İŞKUR tarafından yayımlanan büro memuru iş ilanlarına başvuru yapmak İŞKUR’un üye profiline online olarak kayıt yaptırması gerekmektedir. Sonrasında başvuru yapmak için yukarıdaki linki tıklayarak size uygun il ve ilçelerdeki ilanları görebilir ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşte haberimizin detayları…

 

MEMUR ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

SINAVSIZ, KPSS ŞARTSIZ BÜRO MEMURU ALIMI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 60 binden fazla personel alımı yapıyor. Bu alımların içerisinde kamu ve özel sektör bünyesine binlerce büro memuru alımı yapıyor. Başvuru yapacak adaylardan aranan bazı şartlar yer almaktadır. Bu şartlar arasında en az ortaöğretim (lise) mezunu olmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şartları yer almaktadır. KPSS şartı ise aranmıyor.

 

BÜRO MEMURLUĞU İÇİN TIKLAYINIZ

 

BÜRO MEMURLUĞU BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR'dan başvuruları kabul edilen büro memuru ilanına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir.

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak.

- Kurumların belirlediği özel şartlara sahip olmak,

- Sağlık probleminin olmaması,

- En az lise mezunu olmak, ( önlisans lisans mezunları için ilanlar da yer

almaktadır)

- İlanların özel başvuru şartlarında yer alan yaş aralığında olmak,

- Office programlarına hakim olmak,

- Güler yüzlü olmak.

İŞKUR BÜRO MEMURLUĞUNA NASIL BAŞVURULUR?

İŞKUR tarafından yayımlanan büro memuru iş ilanlarına başvuru yapmak İŞKUR’un üye profiline online olarak kayıt yaptırması gerekmektedir. Sonrasında başvuru yapmak için yukarıdaki linki tıklayarak size uygun il ve ilçelerdeki ilanları görebilir ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.