18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Körfez TOKİ kura sonuçları açıklandı! Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi

TOKİ Kocaeli Körfez kuraları çekildi. TOKİ'nin 100 Bin Konut Projesi kapsamında Kocaeli'nin Körfez ilçesine inşa edeceği 1500 konut bugün sahiplerini buldu. TOKİ Koronavirüse karşı devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında vatandaşımızın sağlığını korumak için '100 bin yeni sosyal konut projesi' kapsamında gerçekleştirilen kura törenlerini iptal ettiğini açıkladı. TOKİ kuraları, kura takvimi değiştirilmeden, aynı tarihlerde noter hurunda gerçekleştilecek ve kura töreni TOKİ sosyal medya hesaplarından canlı olarak aktarılacak. TOKİ Kocaeli Körfez canlı yayın izleme linkine haberimizin detaylraından ulaşabilirsiniz.

14 Mart 2020 Cumartesi 07:25 - Güncelleme:
Körfez TOKİ kura sonuçları açıklandı! Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi

TOKİ Kocaeli Körfez kura çekimi başladı. 2+1 ve 3+1 konutlar için ayrı saatlerde gerçekleştirilecek olan TOKİ kurasına dair araştırmalar da hız kazandı. Körfez TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı tüm projeye başvuru yapan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. TOKİ'nin 100 Bin Konut Projesi kapsamında Kocaeli'nin Körfez ilçesine inşa edeceği 1500 konut sahiplerini buldu.  Projedeki konutlar için kura çekimi internet üzerinden canlı yayınla gerçekleştirildi. Kocaeli Körfez kurasına dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler.. 

KÖRFEZ TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

2020 TOKİ Kocaeli Körfez kura souçları açıklandı. 

2+1 KAZANANLAR LİSTESİ 

3+1 KAZANANLAR LİSTESİ 

TOKİ KOCAELİ KÖRFEZ CANLI YAYIN İZLE

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

TOKİ kura sonuçları için isim listesi, çekilişin hemen ardından listelerin derlenmesi ve sisteme yüklenmesiyle birlikte E-Devlet üzerinden erişime açılacak. Kuraya katılan vatandaşlar, detayları buradan öğrenebilecek.

E- DEVLET GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZLEŞME NASIL İMZALANACAK?

Konut belirleme kurası ile konutu belli olan alıcılar İdarenin belirleyeceği ve ilan edeceği tarihlerde Bankada (Sözleşme imzalanacak Şubeler daha sonra ilan edilecektir.) Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve kredi kullanım işlemlerini gerçekleştireceklerdir.

Sözleşme imzalama aşamasında;

Nüfus Müdürlüğünden adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan Proje bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ettiğini kanıtlayacak belge,

Hane halkı gelirinin en fazla net 5.500 TL (İstanbul için 6.000 TL) olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,

Gerekli görüldüğünde istenebilecek ek belgeler ile birlikte ilan edilen tarihlerde ibraz ederek başvuru şartlarına sahip olduklarını kanıtlayacaklardır.