19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Migros kurbanlık fiyatları 2020 belli oldu

Marketlerin Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu. Migros kurbanlık fiyatları 2020, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde araştırılıyor. Kurbanlığını Migros marketten almak isteyenler Migros'ta kurbanlık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. İşte Migros'ta büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları 2020

2 Temmuz 2020 Perşembe 14:41 - Güncelleme:
Migros kurbanlık fiyatları 2020 belli oldu

Migros'ta kurbanlık fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtı kurban bayramı öncesi araştırılıyor. Süpermarketlerin kurban bayramı öncesi aldığı kurbanlık siparişleri başladı. Kurban bayramı öncesi Migros'ta kurbanlık fiyatları merak ediliyor. Kurban bayramına sayılı günler kala yavaş yavaş kurbanlık telaşı başladı. Migros'un kurban bayramı için belirlediği Migros kurbanlık fiyatları 2020 belli oldu. İşte Migros'ta kurbanlık fiyatları (büyükbaş ve küçükbaş)

MİGROS'TA KURBANLIK FİYATLARI 2020

MİGROS'TA KURBANLIK FİYATLARI KÜÇÜKBAŞ

Koç Kurbanlık (En Az 12 KG) kemikli et

1.445,00 TL

Koç Kurbanlık (En Az 16 KG) kemikli et

1585,00 TL

MİGROS'TA KURBANLIK FİYATLARI BÜYÜKBAŞ 1/7 HİSSE

1/7 Büyükbaş Kurbanlık (En Az 21 KG) Kemiksiz et

1.825,00 TL

Migros'ta kurbanlıkların canlı muayenesi ve resmi kurum tarafından verilen sağlık raporlarının kontrolleri, veteriner hekimler tarafından kesim öncesi yapılır. Kesim sonrası, kurbanlıkların karkas ve iç organları veteriner hekimler tarafından %100 muayene edilir. Kurban kesimler; yasal mevzuat ve standartlarımıza uygun, onaylı kesimhanelerde, İslami kurallara uygun olarak bayram namazına takiben, vekalet alınarak din görevlisi ve noter huzurunda yapılır.

Kurbanınız kesildiğinde; kesim sırasına göre, sipariş formunda bulunan “kesim bilgisini ileteceğimiz cep telefonunuza SMS olarak bilgi verilir. Kesim sonrası karkaslar parçalamaya alınmadan önce soğuk odalarda dinlendirilir ve gereken sıcaklığa inmesi sağlanır. Bu nedenle; koç kurbanlıklar en erken bayramın 2.günü, büyükbaş kurbanlıklarımız da en erken bayramın 3. günü soğuk zinciri korunarak müşterilere teslimat ücreti alınmaksızın teslim edilir.