19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Son transfer Fenerji

Takımını desteklemek isteyen futbol taraftarı hem indirimli elektrik alacak hem de ödediği faturadan takımına prim verecek. Elektrik faturasını taşıyan tüketicilere yüzde 10 indirim yapan Bisen Enerji, kulüplerle ‘Fenerji’ gibi marka birlikteliği de hedefliyor.

YAŞAR KIZILBAĞ31 Temmuz 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Son transfer Fenerji

Elektrikte serbest tüketici limitinin 135 liraya düşmesiyle birlikte başlayan kampanyalara tribünler de eklenecek. Takımını desteklemek isteyen seyirci hem indirimli elektrik alacak hem de ödediği faturadan takımına katkıda bulunacak. Halen faturasını kendisine taşıyan tüketicilere EPDK’nın açıkladığı fiyatların üzerinden yüzde 10 indirim uygulayan Bisen Enerji’nin CEO’su Mesut Alparslan yakında ‘Elektriğini takımından al’ projesi başlatacaklarını duyurdu. Alparslan, proje ile ilgili bazı takımlara teklifler sunulduğunu belirterek öncelikle yerel takımlardan başladıklarını, ilk olarak da Bursaspor’la temasa geçtiklerini anlattı. Mesut Alparslan “Anadolu kulüpleri de gelir elde etsin istiyoruz” dedi.

Marka birlikteliği yapacak

Kulüplerle marka birlikteliği yapacaklarını belirten Bisen Enerji Genel Müdür Yardımcısı Arif Akşam da, şunları söyledi: “Tüketiciye yapacağımız toplam indirimin bir miktarı takıma aktarılacak. Hatta cep telefonu operatörlerinde olduğu gibi kulüp onay verirse ‘Fenercell’ gibi ‘Fenerji’ de olabilecek.” Bisen yöneticileri bu projelerinin dışında kampanyalarının devam edeceğini söylediler. ‘Güz kampanyası’ adıyla yeni bir kampanyayı önümüzdeki günlerde  duyuracaklarını belirten Bisen CEO’su Alparslan “Elektrikte çıtayı yüzde 10 indirime çıkaran biziz. Sabit fiyat vermiyoruz. Devlet elektriğin fiyatını ne açıkladıysa onun yüzde 10 altında veriyoruz. Çünkü biz müşteriyle ömür boyu evli kalmak istiyoruz” dedi.

Abone getir, ömür boyu para kazan

Elektrikte serbest tüketici dönemi, esnaf için yeni bir iş kolunu da beraberinde getirdi. Bisen Enerji’nin CEO’su Mesut Alparslan’ın verdiği bilgiye göre Bisen Enerji, elektrik faturasının yüzde 1’ini acenteye veriyor. Abonelikten para kazanma dönemi başlattıklarını belirten Alparslan “Acenteye ‘getir aboneyi ömür boyu para kazan’ diyoruz. Abone yapan acente fatura yatırıldıkça her ay o aboneden sürekli gelir elde ediyor. Yüzde 1 net kazanıyor” dedi. Acente sisteminin internetten altyapısını kurduklarını da belirten Alparslan “Ben şifreyi verdiğimde acente internetten 10 dakika sonra abone yapmaya başlıyor” dedi. Alparslan’ın verdiği bilgiye göre acente olmak için tek şart esnaf olmak. 

244 şubeye ulaştı

Alparslan, perakende elektrik satan şirketler arasında altyapısı en hazır olan şirket haline geldiklerini belirterek “16 banka ile anlaşma yaptık. 20 bin 549 banka şubesi ve 15 bin 453 ATM noktasında Bisen faturası ödenebiliyor. 44 ilde 244 şube ile varız. En geniş ödeme noktasına sahibiz. Şubelerimiz ‘mahalenin abisi’ diye tabir ettiğimiz tanıdık kişiler” dedi.