26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

TOKİ Kayseri Kocasinan 2+1 ve 3+1 kazananlar: TOKİ Kayseri kura sonuçları isim listesi açıklandı!

Kayseri TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? TOKİ Kayseri kura sonucu nasıl öğrenilir? gibi soruların yanıtları tüm başvuru yapan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonu ile Hazine ve Maliye Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen '100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi' kapsamında Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde kura çekim töreni düzenlendi. Kayseri Kocasinan'da talep toplanan 550 konuta toplam 21 bin 914 başvuru yapıldı. Depreme dayanıklı, kimlikli, mahalle kültürünün yaşatılacağı ve yatay mimari esasıyla planlanan konutların 385'i 3+1, 165'i 2+1 nitelikte inşa edilecek.

5 Mart 2020 Perşembe 09:19 - Güncelleme:
TOKİ Kayseri Kocasinan 2+1 ve 3+1 kazananlar: TOKİ Kayseri kura sonuçları isim listesi açıklandı!

TOKİ tarafından 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Kayseri Kocasinan ilçesinde inşa edilecek 550 konutun hak sahipleri belirlendi. Kayseri TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? TOKİ Kayseri kura sonucu nasıl öğrenilir? sorularının yanıtları tüm başvuru yapan vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonu ile Hazine ve Maliye Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde kura çekim töreni düzenlendi.

KAYSERİ TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ AÇIKLANDI!

TOKİ tarafından 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Kayseri Kocasinan ilçesinde inşa edilecek 550 konutun hak sahipleri belirlendi.

2+1 KAYSERİ TOKİ KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

3+1 KAYSERİ TOKİ KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ KAYSERİ KURA SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura sonuçları için isim listesi, çekilişin hemen ardından listelerin derlenmesi ve sisteme yüklenmesiyle birlikte E-Devlet üzerinden erişime açılacak. Kuraya katılan vatandaşlar, detayları buradan öğrenebilecek.

E- DEVLET GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ'DEN KİMLER KONUT ALABİLİR?

TOKİ’den konut edinmenin ön koşulu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktır. İdarenin önceliği, “mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olma imkanı bulunmayan” yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretmektir. TOKİ’nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılmaktadır. Bu nedenle, konutlara başvuru ve ödeme koşulları gelir düzeylerine göre farklılıklar içermektedir. TOKİ ayrıca, kaynak yaratmak amacıyla özel sektörle işbirliği ile yüksek gelir düzeyine yönelik prestij projeleri de sürdürmektedir. Bu projelerin amacı, kamu yararını gözeterek mümkün olan azami geliri elde etmektir.