26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Türk popunun kral ve kraliçesi Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni'nde

İlki 22 Temmuz 2019’da iş ve cemiyet hayatından onlarca ünlü ismin katılımıyla gerçekleşen Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni’nin merakla beklenen ikincisi için çoğu detay netleşmeye başladı.

4 Şubat 2020 Salı 14:51 - Güncelleme:
Türk popunun kral ve kraliçesi Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni'nde

Türkiye Marka ve Kariyer etkinlikleri kapsamında Strong Medya AŞ tarafından, ikincisi 21 Nisan’da Swissotel’de düzenlenecek olan Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni’nde Hande Yener ve Serdar Ortaç konser verecek.

Birinci Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni’ni Öykü Serter ve Ufuk Özkan’ın sunduğunu belirten Strong Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Çiçek 21 Nisan’da gerçekleşecek olan ikinci Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni’ni Özge Ulusoy ve Eser Yenerler birlikte sunacak dedi.

Geçtiğimiz yıl aralık ayında, Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın sunuculuğunu yaptığı, Ayşe Hatun Önal ve Derya Uluğ’unun da konser verdiği Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri ile birlikte 2019 yılında 3 ses getiren törene imza attıklarını belirten Strong Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Çiçek ikincisini düzenleyecekleri Türkiye Lider Marka Ödülleri’nin birçok yönüyle yine çok konuşulacağını belirtti.

“HANDE YENER VE SERDAR ORTAÇ KONSER VERECEK’’

Maliyet değil değer odaklı bir kurum olarak bu zamana kadar imzamızı attığımız her proje ilkleri ve farklılıklarıyla halen konuşuluyor diyen Strong Medya Aş Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Çiçek “ikincisini gerçekleştireceğimiz Türkiye Lider Marka Ödülleri törenimizde, yine farklılık oluşturmak adına, Türk Popunun iki starı Hande Yener ve Serdar Ortaç ile birlikte misafirlerimiz için muhteşem iki konser düzenliyoruz. Saat 19:00’da başlayacak olan kokteyl de ünlü keman virtüözü Canan Anderson sahne alacak. 20.00 da başlayan törenimiz 21:00’de Serdar Ortaç konseriyle devam edip, 22:45 de Hande Yener konseriyle de final yapmış olacak.


“LİDERLİĞE KOŞAN BAŞARILI İSİMLER ÖDÜLLENDİRİLECEK’’

Türkiye Lider Marka Ödülleri’nde iş dünyasıyla ilgili kazananların ödül komitesi ve jürisi tarafından belirlendiğini vurgulayan Ziya Çiçek “Gelen başvuruların komite ve jüri tarafından değerlendirilmesinin ardından yapılan halk oylamasıyla kazananların belirlendiği Türkiye Lider Marka Ödülleri’nde bazı sektörlerin ödül kazananları, sektörün spesifik yapısı ve farklı dinamikleri göz önünde bulundurularak, halk oylamasıyla değerlendirmenin mümkün olamayacağından dolayı, ödül komitesi ve jürisi tarafından belirlenmektedir.”