20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

YSK memur alımı yapıyor

YSK personel alımı ne zaman? YSK memur alımı şartları neler? gibi soruların yanıtları tüm başvuru yapmak isteyen adaylar tarafından merak ediliyor.

11 Ekim 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
YSK memur alımı yapıyor

Yüksek Seçim Kurulu, KPSS şartlı 255 personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. YSK personel alımı ne zaman? YSK memur alımı şartları neler? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Basın İlan Kurumu resmi portalı ilan.gov.tr’de yayımlanan YSK personel alımı ilanında; “Yüksek Seçim Kurulu Merkez ve Taşra Teşkilatına Yüksek Seçim Kurulu Memur Sınav, Atama, Yer Değiştirme ve Nakil Yönetmeliği kapsamında ekli listede sayısı, yeri, sınıfı ve unvanı belirtilen yerlere personel alınacaktır.” duyurusu yaptı. YSK personel alımına dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar.. 

 

MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

YSK PERSONEL ALIMI NE ZAMAN? 
Başvurular 14/10/2019 tarihinde saat 09.00'da başlayıp, 21/10/2019 tarihinde mesai bitimi itibariyle (saat 17.00'de) sona erecektir.
 
Başvurular Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının kurumsal internet sitesinde (www.ysk.gov.tr) yer alan müracaat formunun elektronik ortamda doldurularak yapılacak. Elektronik ortamda yapılan başvuruda adayların bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak girmeleri gerekmektedir. Posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.