19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

1 dakika dolmadan 11 hayvanı bulan zeka küpü! IQ'nuzu ortaya çıkaracak optik illüzyon testi

Bu optik illüzyon testini görenlerin yüzde 80'i çözemiyor! Resimde gizlenmiş 11 hayvanı 1 dakika dolmadan bulabilenlerin üstün zekaya sahip olduğu ortaya çıktı. Optik illüzyon fotoğrafında dikkat dağıtan bir karışıklık söz konusu. Tüm hayvanları 60 saniyeden az sürede tespit edebilir misin? İşte 11 hayvanı bulabilmek için zaman zaman gözlerinizi kısacağınız zeka testi...

Star Gazetesi11 Ekim 2022 Salı 15:12 - Güncelleme:
1 dakika dolmadan 11 hayvanı bulan zeka küpü! IQ'nuzu ortaya çıkaracak optik illüzyon testi

Bu optik illüzyon fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Resimde gizlenmiş 11 hayvanı bulanların sayısı çok az. Zekanızı test edebileceğiniz bu resimde bütün hayvanları görenlerin üstün bir zekaya sahip olduğu iddia ediliyor. Şimdi bu optik illüzyon testi ile gözlem becerilerinizi test edin. İşte zihninizi harekete geçirecek o resim...

1 DAKİKADA 11 HAYVANI GÖREBİLİR MİSİN?

Sosyal medyada viral olan bu resimde gizlenmiş 11 hayvan bulunuyor. Optik İllüzyonlar, gözlerinizi ve beyninizi meşgul ederek gözlem becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olur. Optik illüzyonlarla ilgili en iyi şey, aklımızı ve gözlerimizi, gördüğümüzün gerçek olduğuna inandırabilme yeteneğine sahip olmasıdır. Resimde gizlenmiş tüm hayvanları 1 dakikadan önce bulup zekanızı test edin... Tüm hayvanları tespit etmek için 60 saniyeniz var.

Optik illüzyonlar iyi bir eğlence kaynağı olmasının yanı sıra bilimsel çalışmalar için de harikadır. Bilim adamları, insan beyninin çalışma şeklini incelemek için optik illüzyonlar kullanır.

Şimdi hızlı bir optik illüzyon testini deneyip zekanızı zorlayın. Resme dikkatlice bakın ve tüm hayvanları görebilirsiniz.

KAÇ HAYVAN GÖRDÜN?

Bu optik illüzyon resminde, birden fazla yüzü gösteren bir tablo olduğunu görebilirsiniz. Tüm hayvanları aşağıdaki resimde halka içine aldık.

İŞTE CEVAP:

1. Fil

2. Kaplan

3. Kuğu

4. Yılan

5. iki güvercin

6. Vinç

7. Büyük balık

8. Küçük balık

9. Kurt

10. İnek

11. Tavşan

Star Gazetesi

O renk 300 kişiye soruldu, hiç kimse bulamadı! Gördüğün ilk renk karakterini ortaya çıkarıyor

  • optik illüzyon
  • zeka testi
  • hayvan
  • optik illüzyon resmi