26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Abdülkadir Ömür resmen gidiyor! Yeni adresini duyurdular...

Abdülkadir Ömür için Marsilya harekete geçti. Fransız ekibinin Trabzonspor'daki performansıyla büyük beğeni toplayan Abdülkadir Ömür için 12 milyon euroyu gözden çıkardığı ve genç oyuncunun önümüzdeki sezon Ligue 1'de forma giyeceği öne sürüldü. İşte detaylar...

Star Gazetesi16 Haziran 2022 Perşembe 20:50 - Güncelleme:
Abdülkadir Ömür resmen gidiyor! Yeni adresini duyurdular...

Trabzonspor'un parlayan yıldızı Abdülkadir Ömür için Marsilya gözünü kararttı. Fransız ekibinin Abdülkadir Ömür için 12 milyon euro ödemeyi kabul ettiği ve 22 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon Ligue 1'de forma giyeceği iddia edildi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR İÇİN MARSİLYA'DAN TEKLİF

Fransa basınında yer alan habere göre; Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Ligue 1 ekiplerinden Marsilya Abdülkadir Ömür için harekete geçti. Fransız ekibi Ömür için bordo-mavililere 12 milyon euro ödemeye hazır.

FRANSA'DA FORMA GİYECEK

Haberde, Trabzonspor'un da bu transfere sıcak baktığı ve Abdülkadir Ömür'ün gelecek sezon Fransa Ligue 1'de forma giyeceği belirtildi.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN PERFORMANSI

Abdülkadir Ömür, geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 38 resmi maçın 29'unda ilk 11'de yer aldı. 22 yaşındaki genç oyuncu, bu karşılaşmalarda 7 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi