19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Anlaşma tamam! Ve Halil Dervişoğlu transferinde mutlu son...

Halil Dervişoğlu'nun adı bu yaz birçok takımla anılmıştı. Hull City ile prensipte anlaşmaya vardığı iddia edilen Halil Dervişoğlu'nun transferinin Brentford'un da onay vermesiyle resmiyet kazanması bekleniyor. İşte detaylar...

Star Gazetesi13 Ağustos 2022 Cumartesi 20:04 - Güncelleme:
Anlaşma tamam! Ve Halil Dervişoğlu transferinde mutlu son...

Adı birçok takımla anılan Halil Dervişoğlu, Hull City yolcusu. Championship ekibiyle anlaşmaya vardığı öne sürülen Halil Dervişoğlu'nun transferinin Brentford'un da onaylamasıyla netlik kazanacağı belirtildi.

HALİL DERVİŞOĞLU, HULL CİTY İLE ANLAŞMAYA VARDI

Bu yaz adı başta Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oluyor. İngiltere basınında yer alan habere göre; Milli oyuncu, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship takımlarından Hull City ile prensip anlaşmasına vardı.

SON SÖZ BRENTFORD'UN

Haberde, transferde son sözü Brentford'un söyleyeceği, Ada ekibinin transfere onay vermesiyle resmi imzaların atılacağı belirtildi.

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Galatasaray'da geçiren Halil Dervişoğlu, 33 resmi maçın 20'sinde ilk 11'de yer aldı ve toplam 1759 dakika süre aldı. 22 yaşındaki milli golcü bu karşılaşmalarda 5 gol ve 1 asistle skora katkı sağladı.

Star Gazetesi