26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Anthony Nwakaeme herkesi şaşkına çevirdi! Yeni takımı belli oldu

Anthony Nwakaeme'nin Trabzonspor'dan sonraki yeni adresi belli oldu. Bordo-mavililerde şampiyonluk sevinci yaşayan Anthony Nwakaeme, Al-Ittihad ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi. İşte detaylar...

Star Gazetesi3 Temmuz 2022 Pazar 21:00 - Güncelleme:
Anthony Nwakaeme herkesi şaşkına çevirdi! Yeni takımı belli oldu

Trabzonspor ile yeni sözleşme imzalamayan Anthony Nwakaeme'nin yeni durağı Al-Ittihad oldu. Anthony Nwakaeme'nin Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Ittihad ile anlaşmaya vardığı ve önümüzdeki günlerde imzayı atacağı öne sürüldü.

ANTHONY NWAKAEME, AL-ITTIHAD İLE ANLAŞTI

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon şampiyonluğun en büyük pay sahiplerinden biri olan Anthony Nwakaeme, bordo-mavililerle yeni sözleşme için görüşmüş ancak bir sonuca ulaşamamıştı. Karadeniz ekibinden ayrılan Nijeryalı oyuncu, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Ittihad ile anlaşmaya vardı.

ANLAŞMANIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Anthony Nwakaeme, Al-Ittihad ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı ve yıllık 4.5 milyon euro kazanacak. 33 yaşındaki Nijeryalı yıldızın önümüzdeki günlerde imzayı atması bekleniyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

ANTHONY NWAKAEME'NİN TRABZONSPOR KARNESİ

Anthony Nwakaeme geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 36 resmi maçta 15 gol ve 11 asistle skora katkıda bulundu. Bordo-mavili formayla bugüne kadar toplam 145 karşılaşmada forma şansı bulan 33 yaşındaki Nijeryalı sol kanat 47 gol ve 40 asistle skora katkıda bulundu.

Star Gazetesi