6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Burak Yılmaz için açtı ağzını yumdu gözünü! ''Kimse kulüpten daha büyük değil''

Burak Yılmaz için Fortuna Sittard'ın eski teknik direktörü Sjors Ultee'den ayrılık sonrası çarpıcı açıklamalar geldi. Burak Yılmaz'ın takıma gelmesiyle huzursuz olduklarını belirten Ultee, 'Onunla tartıştık.' dedi. İşte detaylar...

Star Gazetesi16 Eylül 2022 Cuma 20:20 - Güncelleme:
Burak Yılmaz için açtı ağzını yumdu gözünü! ''Kimse kulüpten daha büyük değil''

Fortuna Sittard'ın eski teknik direktörü Sjors Ultee, Burak Yılmaz için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'ın gelmesiyle huzursuz olduklarını belirten Ultee, "İnsanlar böyle bir kişiye bir şey söylemeye cesaret edemez." ifadelerini kullandı.

"BURAK YILMAZ'DAN HUZURSUZ OLDUK"

Eredivise ekiplerinden Fortuna Sittard'ın yollarını ayırdığı teknik direktör Sjors Ultee, ayrılığı sonrası Hollanda basınına önemli açıklamalarda bulundu. Ultee, "Burak Yılmaz takıma gelince o kadar huzursuz olduk ki insanlar böyle bir kişiye bir şey söylemeye cesaret edemez." şeklinde konuştu.

"OFSAYT KONUSUNDA BURAK YILMAZ'LA TARTIŞTIK"

Burak Yılmaz'ın transfer edilmesinden sonra çok şeyin değiştiğini vurgulayan Ultee, "Biz onunla ofsayt konusunda tartıştık. Kimse kulüpten daha büyük değildir." dedi.

BURAK YILMAZ'IN HOLLANDA KARNESİ

Fortuna Sittard formasıyla şu ana kadar 8 resmi maçın 4'ünde ilk 11'de yer alan ve toplam 428 dakika süre alan Burak Yılmaz, 4 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi