25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Canan Karatay ısrarla önerdi! ''Günde 4 kez mutlaka tüketin göreceksiniz...''

Beslenme uzmanı Canan Karatay mide, bağırsak ve hemoroid gibi rahatsızlıkları olan kişilere zeytin çekirdeğini önerdi. Ünlü doktor sindirim sisteminin güçlendiğini belirtti. İşte Canan Karatay'ın her gün tüketilmesini tavsiye ettiği zeytin çekirdeğinin faydaları...

Akşam25 Nisan 2022 Pazartesi 23:51 - Güncelleme:
Canan Karatay ısrarla önerdi! ''Günde 4 kez mutlaka tüketin göreceksiniz...''

Ünlü doktor Canan Karatay'ın beslenme konusunda önerileri insanlar tarafından merak ediliyor. Tecrübeli doktor zeytin çekirdeğinin faydası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

CANAN KARATAY'IN ÖNERİSİ

Prof. Dr. Canan Karatay mide, bağırsak ve hemoroid gibi rahatsızlıkları olan kişilere zeytin çekirdeği tavsiyesinde bulundu. Ünlü doktor zeytin çekirdeğinin tüketilmesinin mide ve bağırsağı rahatlattığını ve kabızlığı iyileştirdiğini belirtti. İşte Canan Karatay'ın zeytin çekirdeği sözleri...

- Zeytin çekirdeği yutmak, mide asidini düzenleyerek mide yanması gibi problemlerin giderilmesini sağlıyor.

- Kahvaltıda yutulan 1-2 (gün içerisinde 4'e kadar yutulabilir) zeytin çekirdeği, sindirim sistemini güçlendiriyor ve selüloz içeren birçok yiyeceğin sindirimini kolaylaştırıyor.

- Günlük olarak belirli miktarlarda zeytin çekirdeği yutmak, reflü ve mide yanması gibi rahatsızlıkların önüne geçmektedir.