20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Çılgın rakam! Yunus Akgün'e dünya devi resmen talip oldu

Galatasaray'ın 22 yaşındaki futbolcusu Yunus Akgün'e İtalya'dan tam 4 kulüp talip oldu. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da forma giyen Yunus Akgün başarılı performans sergilemişti. İşte detaylar...

22 Temmuz 2022 Cuma 21:08 - Güncelleme:
Çılgın rakam! Yunus Akgün'e dünya devi resmen talip oldu

Milli futbolcu Yunus Akgün alt yapısından çıktığı Galatasaray'a 22 yaşında geri döndü. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen yıldız oyuncu başarılı bir performans sergiledi. Sarı kırmızılı kulübe gösterdiği performansla geri dönmeyi başaran Yunus Akgün'e İtalya Serie A'dan tam 4 kulüp talip oldu.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

YUNUS AKGÜN ÇILGINLIĞI

Başta Roma'nın çok istediği Yunus Akgün'e sırasıyla Fiorentina, Lazio ve Sampdoria talip oldu. 8 ila 10 milyon euro arasında tekliflerin yapıldığını belirten İtalyan basını Galatasaray'ın ikna olmadığını yazdı. Sarı kırmızılılar Yunus Akgün'ün takımda kalmasını ve ileriki sezonlarda daha yüksek bonservis bedeliyle Avrupa'ya gitmesini planlıyor.

YUNUS AKGÜN'ÜN DİKKAT ÇEKEN PERFORMANSI

Bu sezon Adana Demirspor'la ilk kez Süper Lig'de tecrübe kazanan 21 yaşındaki oyuncu toplamda 38 maça çıktı. Ligde 34 karşılaşmada görev alan Yunus Akgün 8 gol 9 asistlik performans sergiledi. Genç oyuncu Türkiye Kupası'nda da 4 maçta 1 gol 3 asist yaptı.

Star Gazetesi