19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Çılgın teklif! Mario Balotelli tarihe geçecek

Mario Balotelli Türkiye'de gösterdiği performansla tüm dikkatleri yeniden üzerine çekmeyi başardı. İtalyan yıldız için Fulham devreye girdi. İngiliz ekip Mario Balotelli'yi kadrosuna katmak istiyor.

Star Gazetesi24 Mart 2022 Perşembe 08:42 - Güncelleme:
Çılgın teklif! Mario Balotelli tarihe geçecek

Süper Lig'in dünyaca yıldızı Mario Balotelli Adana Demirspor'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İngiltere Championship'te 1. sırada olan Fulham önümüzdeki sezon için Premier Lig'e çıkmaya çok yakın. İngiliz ekibinin transfer listesindeki ilk isim ise Mario Balotelli...

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

MARİO BALOTELLİ YENİ İNGİLTERE YOLCUSU MU?

32 yaşına giren İtalyan yıldız Adana Demirspor'da adeta küllerinden doğdu. Golcü oyuncuya bir çok kulüp talip olurken son talipte İngiltere'den geldi. İngiliz basını Fulham'ın Premier Lig'e yükselmesiyle birlikte ilk olarak Mario Balotelli'yi kadrosuna katmaya çalışacağını belirtti.

BALOTELLİ TARİHE GEÇEBİLİR

Adana Demirspor'un en az 10 milyon euro bonservis geliri elde etmeyi düşündüğü Mario Balotelli, eğer bu ücretle transfer olursa Adana ekibinin bu zamana kadarki en pahalı satışı olarak tarihe geçecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

32 yaşındaki yıldız golcü, bu sezon 27 resmi maçta forma şansı bulurken 12 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulunarak başarılı bir performans sergiledi.

Star Gazetesi