19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Emre Belözoğlu'dan Beşiktaş'a ağır darbe! Süper Lig'in yıldızı Başakşehir'e gidiyor

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Beşiktaş'ın yıldızı Cyle Larin'e talip oldu. Siyah beyazlılarla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek yıldızın Emre Belözoğlu'nun takımına çok yakın olduğu belirtildi. İşte detaylar...

20 Mayıs 2022 Cuma 23:33 - Güncelleme:
Emre Belözoğlu'dan Beşiktaş'a ağır darbe! Süper Lig'in yıldızı Başakşehir'e gidiyor

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in başarılı teknik direktörü Emre Belözoğlu'ndan sürpriz bir hamle geldi. Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı turuncu-lacivertlilerin Beşiktaş'ta forma giyen Cyle Larin ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürüldü. Süper Lig ekibi golcü oyuncuya Başakşehir forması giydirmek istiyor.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN FORVET HAMLESİ

Başakşehir, Beşiktaş'ın yıldızının peşinde. Siyah beyazlılarda başarılı sezonlar geçiren Cyle Larin için Emre Belözoğlu ısrarcı. Genç teknik adam gelecek sezon için Süper Lig'i yakından bilen forvet istiyor. Avrupa kupalarına da bir adım uzakta olan Başakşehir takıma iyi bir hücum oyuncusu kazandırmak istiyor. Kanadalı yıldız siyah beyazlılarla maaş konusunda anlaşma sağlayamadı. Avrupa'dan da bir çok kulübün talip olduğu Larin için Emre Belözoğlu erken davranmak istiyor. Turuncu lacivertliler golcü oyuncunun transferini sonlandırmaya oldukça yakın.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

LARİN'İN BU SEZONKİ KARNESİ

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon başarılı bir performans gösteren Larin 45 maçta 23 gol atmıştı. Bu sezon ise siyah beyazlılarda düşüş yaşayan Kanadalı golcü 37 maçta 8 gol attı. Yıldız oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor.