10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Ersin Destanoğlu tarihe geçecek! Rakam resmen belli oldu...

Ersin Destanoğlu için Nice ve Salzburg kolları sıvadı. Beşiktaş, iki ekibinde teklifte bulunduğu başarılı kaleci Ersin Destanoğlu için en az 10 milyon euro bekliyor. Genç kalecinin transferi eğer bu rakamla gerçekleşirse tarihe geçecek. İşte detaylar...

Star Gazetesi21 Haziran 2022 Salı 23:24 - Güncelleme:
Ersin Destanoğlu tarihe geçecek! Rakam resmen belli oldu...

Beşiktaş'ın 21 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu için Avrupa'dan Nice ve Salzburg harekete geçti. Siyah-beyazlı yönetim ise Ersin Destanoğlu için en az 10 milyon euro gelir elde etmek istiyor. Eğer transfer bu rakamla gerçekleşirse başarılı kaleci kulüp tarihinin en pahalı transfer satışlarından biri olacak.

ERSİN DESTANOĞLU'NA İKİ TALİP VAR

Fransa basınında yer alan habere göre; Ligue 1 ekibi Nice, Ersin Destanoğlu için sayısız girişimde bulundu ve şu ana kadar sonuç alamadı. Genç kaleci için Nantes ve Salzburg'da devrede.

EN YÜKSEK TEKLİF SALZBURG'DAN

Haberde, en yüksek teklifi veren takımın ise 6 milyon euro ile Avusturya ekiplerinden Salzburg'un olduğu belirtildi. Ayrıca Beşiktaş'ın genç kaleci için en az 10 milyon euro beklediği ifade edildi.

BEŞİKTAŞ TARİHİNE GEÇECEK

Eğer Ersin Destanoğlu'nun satışı 10 milyon euro karşılığında gerçekleşirse 21 yaşındaki file bekçisi, Cenk Tosun ve Demba Ba'nın ardından siyah-beyazlıların en yüksek transfer satışı olacak.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

ERSİN DESTANOĞLU'NUN KARNESİ

Ersin Destanoğlu geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 41 resmi maçta forma giydi. 21 yaşındaki kaleci 12 karşılaşmada kalesini gole kapatırken kalesinde 55 gole ise engel olamadı.

Star Gazetesi