5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

''Geliyorum'' dedi! Ve Eden Hazard transferi hayırlı olsun: Beklenen an sonunda geldi

Eden Hazard için uzun zamandır Fenerbahçe ve Galatasaray iddiaları gündemden düşmüyordu. Real Madrid'den ayrılacak olan yıldız oyuncu Eden Hazard transferini Premier Lig devi bitirdi. İşte detaylar...

Star Gazetesi12 Ocak 2023 Perşembe 21:22 - Güncelleme:
''Geliyorum'' dedi! Ve Eden Hazard transferi hayırlı olsun: Beklenen an sonunda geldi

Real Madrid'de yolların ayrılması beklenen Eden Hazard uzun süredir Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemindeydi. Ancak Eden Hazard'ın yeni adresi yeniden İngiltere Premier Lig olacağı ileri sürüldü.

EDEN HAZARD, İSTANBUL DEVLERİNİN GÜNDEMİNDEYDİ

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen ve beklentilerin uzağında kalan Eden Hazard'ın ara transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor. Belçikalı yıldız için Süper Lig devi Fenerbahçe ve Galatasaray devredeydi ancak yıldız oyuncu kararını verdi.

EDEN HAZARD YENİDEN İNGİLTERE'YE GİDİYOR

İngiltere basınında yer alan habere göre; Premier Lig'de bu sezon şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Arsenal'de teknik direktör Mikel Arteta, Eden Hazard'ı istedi. Belçikalı yıldız da Ada ekibine yeşil ışık yaktı ve yeniden Premier Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Eden Hazard, bu sezon Real Madrid formasıyla şu ana kadar yalnızca 7 resmi maça çıktı ve bunların 3'ünde ilk 11'de yer aldı. Yalnızca 296 dakika forma giyen Belçikalı yıldız, 1 gol ve 1 asistle skora etki etti.

Star Gazetesi