29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Halil Dervişoğlu kararı merakla bekleniyordu! Torrent onun için…

Halil Dervişoğlu'nun geleceği Bafetimbi Gomis transferinin ardından belli oluyor. Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, Halil Dervişoğlu'nu forvet arkasında denemeyi planlıyor. Bu senaryo gerçekleşir ise Alexandru Cicaldau, yedek kulübesinde görev bekleyecek.

star.com.tr9 Şubat 2022 Çarşamba 00:18 - Güncelleme:
Halil Dervişoğlu kararı merakla bekleniyordu! Torrent onun için…

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, Halil Dervişoğlu için beklenmedik bir karar aldı. Bafetimbi Gomis'in transferinin ardından Torrent, Halil Dervişoğlu'nu forvet arkasında oynatmayı planlıyor. 22 yaşındaki oyuncu bu sezon performansıyla beklentilerin altında kalmıştı.

GALATASARAY'DA HALİL DERVİŞOĞLU İÇİN YENİ PLAN

Ara transfer döneminde Bafetimbi Gomis'i kadrosuna katan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, Halil Dervişoğlu'nu forvet arkasında denemek istiyor. Halil Dervişoğlu, bu şansı da değerlendiremezse formayı Gomis'e kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

ALEXANDRU CICALDAU YERİNE HALİL DERVİŞOĞLU

Sarı-kırmızılılarda forvet arkasında görev alan ve sezon başından bu yana bekleneni veremeyen Alexandru Cicaldau'nun yerine Halil Dervişoğlu'nun oynatılmasıyla Rumen oyuncunun yedek kulübesine çekilmesi planlanıyor.

BU SEZON PERFORMANSI

22 yaşındaki milli oyuncu sarı-kırmızılı formayla 24 maçta görev alırken yalnızca 4 gol ve 1 asist katkıda bulunabildi. Dervişoğlu, 24 maçın 16'sında ise ilk 11'de şans buldu.

star.com.tr