20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kapıyı açınca yılan yüzüne aldırdı! Korkunç olay

ABD'nin Kentucky eyaletinde korkunç bir olay yaşandı. Çöpleri atan bir kadın, ön kapısındaki çelenge dolanmış yılan tarafından saldırıya uğradı. Yaklaşık bir metre uzunluğundaki yılan, kadını yüzünden ısırdı.

Star Gazetesi22 Haziran 2022 Çarşamba 12:19 - Güncelleme:
Kapıyı açınca yılan yüzüne aldırdı! Korkunç olay

ABD'nin Kentucky eyaletinde yaşayan Mara Jo Thomas adında bir kadın, eşine az rastlanır bir yılan saldırısının olayın kurbanı oldu.

Yerel basına yansıyan haberlere göre Kenley Thomas, çelenge dolanmış yılanı fark edince, çığlık atmaya başladı. Kenley, "Bu bir yılan" diye bağırırken, annesi Mara, henüz kapıda bekleyen korkunç yılanı fark etmemişti.

Kenley'in çığlıkları arasında Mara Jo Thomas'a saldıran yılan, kadını yüzünü ısırdı. Mara Jo Thomas, yılanın zehirli olup olmadığını bilmediği için hastaneye koştu.

Kentucky Fish and Wildlife'dan Daniel Richardson, batı Kentucky'de zehirli bir yılan tarafından ısırılma olasılığının pek görülen bir vaka olmadığını söyledi.

BİR YILAN İLK KEZ BU KADAR YAKLAŞTI

Thomas, mülklerinde yılda yalnızca bir ila iki yılan gördüğünü, ancak hiç bu kadar yaklaşmadıklarını söyledi.

Richardson ise, "Sıcaklık ve çevre düzenlemesi gibi nedenler yüzünden, muhtemelen saklanmak için serin bir yer bulmaya çalışıyordu." dedi.

Şu anda durumu iyi olan Thomas'ın dış kapısındaki süslemeleri çıkardığı ve yılanların ulaşabileceği noktalar konsunda daha dikkatli olacağını söylediği bildirildi.

Star Gazetesi