25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Mario Balotelli'nin kankası Süper Lig'e geliyor! Yılın transferi...

Mario Balotelli'nin İtalya'dan arkadaşı Süper Lig'e geliyor. Mario Balotelli'nin Inter'den arkadaşı olan Roberto Gagliardini'ye Adana Demirspor'u önerdiği ve İtalyan oyuncunun sezon sonu Türkiye'ye geleceği iddia edildi.

Star Gazetesi26 Mart 2022 Cumartesi 00:11 - Güncelleme:
Mario Balotelli'nin kankası Süper Lig'e geliyor! Yılın transferi...

Yıldız golcü Mario Balotelli'nin İtalya Serie A ekibi Inter'den arkadaşı Roberto Gagliardini, Adana Demirspor'a geliyor. Mario Balotelli'nin Adana Demirspor'un geçtiğimiz ara transfer döneminde temaslarda bulunduğu ve Inter'de iyi günler geçirmeyen Gagliardini'ye Adana Demirspor'u tavsiye ettiği iddia edildi.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

MARIO BALOTELLI, ARKADAŞINI SÜPER LİG'E GETİRİYOR

İtalya basınında yer alan haberine göre; Mario Balotelli'den sonra ikinci bir İtalyan oyuncu Süper Lig'e geliyor. Serie A takımlarından Inter'de sezon sonu yolların ayrılması beklenen oyuncular arasından Roberto Gagliardini, önümüzdeki yaz Mario Balotelli'nin yanına Adana Demirspor'a gelebilir.

MARIO BALOTELLI, TÜRKİYE'Yİ TAVSİYE ETTİ

Haberde Inter'de bu sezon yalnızca 18 maçta toplam 630 dakika forma şansı alan Roberto Gagliardini'nin önümüzdeki yaz takımdan ayrılacak. Daha çok süre almak isteyen Gagliardini'ye Mario Balotelli'nin Adana Demirspor'u tavsiye ettiği belirtildi.

ROBERTO GAGLIARDINI'NIN PERFORMANSI

Adana Demirspor'un geçtiğimiz ara transfer döneminde kadrosuna katmaya çok yaklaştığı Roberto Gagliardini, bu sezon Inter formasıyla 18 maçta forma şansı buldu. Bu karşılaşmaların yalnızca 6'sında ilk 11'de yer alan 27 yaşındaki İtalyan oyuncu, 2 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulunabildi.

Star Gazetesi