23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Mario Balotelli'ye büyük müjde! Hayaline kavuşuyor

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli Süper Lig'de gösterdiği performansla İtalya Milli Takımı'na dönmenin hayalini kuruyordu. İtalyan basını Mario Balotelli'nin İtalyan Milli Takımı'na dönmesinin büyük olasılıkla gerçekleşeceğini iddia etti.

Star.com.tr26 Aralık 2021 Pazar 15:10 - Güncelleme:
Mario Balotelli'ye büyük müjde! Hayaline kavuşuyor

Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli gösterdiği performansla eski günlerine dönüş sinyali verirken İtalyan Milli Takımı'na da dönmeyi hayal ettiğini belirtmişti. İtalyan basınının yakından takip ettiği Balotelli için milli takıma dönüş sinyalinin gerçekleşmeye yakın olduğu iddia edildi.

"MARİO BALOTELLİ'NİN RAKİBİ YOK"

İtalya basınından Serieanews'in haberine göre, İtalya Milli Takımı'nın forvet hattında Mario Balotelli'nin özelliklerinde bir oyuncu bulunmuyor. Ciro Immobile ve Andrea Belotti'nin birçok fiziksel sorun yaşadığı ve Mario Balotelli'nin İtalyan Milli Takımı'na bu formuyla dönmeye yakın olduğu belirtildi.

MANCINI DÖNÜŞ SİNYALİ VERMİŞTİ

İtalya Millî Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, Mario Balotelli hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

İtalya ile Euro 2020 şampiyonluğu yaşayan Roberto Mancini, Sport Festival'de yaptığı açıklamalarda şu sözleri söylemişti:

"Onunla uzun süre birlikte çalıştım. Kimse bu takımdan dışlanmış değil, İtalya Millî Takımı'nın kapıları her zaman herkes için açıktır, bu tamamen ona bağlı bir durum."

19 MAÇTA 7 GOL 2 ASİST

İtalyan yıldız bu sezon transfer olduğu Adana Demirspor'da 19 maça çıktı. Süper Lig'de çıktığı 17 maçta 6 gol 2 asist yapan Mario Balotelli, Türkiye Kupası'nda da çıktığı 2 maçta 1 gol atmayı başardı.

Star.com.tr