27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Mars'tan gelen yeni görüntü dehşete düşürdü! NASA'dan açıklama yok!

NASA ekiplerinin Mars üzerindeki çeşitli test etme süreci devam ediyor. NASA'nın yeni keşif aracı Perseverance, Ingenuity adlı keşif helikopteri eşliğinde Kızıl Gezegenin yüzeyini örneklemek için uygun yerler için araştırıyor. Mars'tan gelen görüntü ise dehşete düşürdü. Perseverance'nin son topladığı örnekle ilgili ise ilginç bir iddia ortaya atıldı. İşte NASA'daki son gelişmeler...

16 Ekim 2022 Pazar 12:58 - Güncelleme:
Mars'tan gelen yeni görüntü dehşete düşürdü! NASA'dan açıklama yok!

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın Kızıl Gezegenin yüzeyinde yaptığı araştırmaları devam ediyor. Marsla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. NASA'nın bu konu hakkında açıklama yapmaktan kaçındığı ileri sürüldü. İşte söz konusu iddia ve detaylar...

NASA'DAN İLGİNÇ KESİF!

NASA'da çalışan bilim insanları, Mars'ta "şapka" olarak tanımlanan bir cisim görüntüledi. Daha önce Kızıl Gezegen'de UFO'lara ait olduğu ileri sürülen bir takım kanıtlar bulunduğu söylenmişti. Şimdi ise iddialara bir yenisi eklendi.

UFO Sightings Daily sitesi, Mars keşif aracından gelen yeni bir fotoğrafta bir şapkayı andıran cismin bulunduğunu belirtti. İddiaya göre şapkaya benzeyen cisim, bir zamanlar Mars'ta yaşayan canlıların kullandığı bir başlık olabilir.

NASA, Ekim ayının ilk haftası, Perseverance'ın "ince taneli" olarak tanımlanan on üçüncü örneğini başarıyla topladığını duyurdu. Özellikle NASA, aynı bölgeden ek bir örnek toplamayı planladığını belirtti.

NASA'DAN AÇIKLAMA YOK!

Konuyla ilgili NASA'dan gelen bir açıklama bulunmazken, şapkanın, Dünya'dan Mars'a giden bir insana da ait olabileceği iddiası konuyu başka bir boyuta taşıdı.

Perseverance keşif aracı, Eylül 2021'den bu yana Mars'tan örnekler topluyor. Daha önce de belirtildiği gibi, Perseverance'ın topladığı örnekler bilim adamları tarafından derinlemesine analiz edilmek üzere sonunda Dünya'ya geri taşınacak.

Daha önce komplo teorisyeni Scott C Waring tarafından ortaya atılan bir iddiaya göre de Mars'ta uzaylı heykeli ve bir UFO'ya ait olduğu düşünülen parçaların yer aldığı ileri sürülmüştü.

NASA, örneklerin 2033'ten önce Dünya'ya geri dönmesini bekliyor.