2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Mergim Berisha herkesi ters köşeye yatırdı! Jorge Jesus şaşkına döndü...

Mergim Berisha'nın Fenerbahçe'deki geleceği tartışılırken sürpriz bir gelişme yaşandı. İdmanlarda sergilediği performansla teknik direktör Jorge Jesus'tan geçer not alan Mergim Berisha için sarı-lacivertlilerde şaşırtan bir karar alındı. İşte detaylar...

Aksam.com.tr23 Haziran 2022 Perşembe 21:40 - Güncelleme:
Mergim Berisha herkesi ters köşeye yatırdı! Jorge Jesus şaşkına döndü...

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana performansıyla eleştiri konusu olan Mergim Berisha'nın geleceği belli oldu. İdmanlardaki performansıyla takdir toplayan Mergim Berisha'nın Jorge Jesus'un raporuyla takımda kalacağı öğrenildi.

MERGIM BERISHA, HERKESİ ŞAŞIRTTI

Aksam.com.tr'de yer alan habere göre; Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz yaz kadrosuna kattığı Mergim Berisha'nın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı tartışılırken yeni sezon idmanlarında sürpriz bir gelişme yaşandı. Alman oyuncu antrenmanlardaki başarılı performansıyla başta teknik direktör Jorge Jesus olmak üzere bütün teknik ekibi şaşırttı.

TAKIMDA KALACAK

Mergim Berisha'nın idman performansını beğenen Jorge Jesus, 24 yaşındaki golcünün takımda kalması yönünde rapor verdi.

MERGIM BERISHA'NIN FENERBAHÇE KARNESİ

Mergim Berisha, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 31 resmi maçın 15'inde ilk 11'de yer aldı. 24 yaşındaki Alman oyuncu bu karşılaşmalarda 7 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.