28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Mesut Özil'den Fenerbahçe'ye ağır darbe! Akıllara durgunluk veren rakam

Mesut Özil'in Fenerbahçe hikayesi hayal kırıklığıyla sonuçlanmış ve geçtiğimiz günlerde Başakşehir'e transfer olmuştu. Mesut Özil'in sarı-lacivertlilere olan maliyeti ise tartışma konusu oldu. İşte detaylar...

Star Gazetesi19 Temmuz 2022 Salı 18:29 - Güncelleme:
Mesut Özil'den Fenerbahçe'ye ağır darbe! Akıllara durgunluk veren rakam

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den ayrılan ve Başakşehir'e imza atan Mesut Özil'in sarı-lacivertlilere maliyeti gündem oldu. Performansıyla ve saha dışı olaylarla sık sık tartışma konusu olan Mesut Özil, Fenerbahçe'ye 3 yıl için 9 milyon euro karşılığında imza atmıştı.

FENERBAHÇE'DE MESUT ÖZİL HİKAYESİ BURUK BİTTİ

Fenerbahçe'de sportif anlamda bir başarı kazanamayan ve sarı-lacivertlilere büyük beklentiyle gelen Mesut Özil önce kadro dışı bırakıldı sonra da sözleşmesi feshedilerek gönderildi.

9 MİLYON EUROLUK İMZA ATMIŞTI

Sarı-lacivertlilerin büyük beklentilerle transfer ettiği Mesut Özil, Fenerbahçe'ye 3 yıl için toplamda 9 milyon euro karşılığında imza atmış ve 550 bin euro da imza parası almıştı. Mesut Özil'le geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Fenerbahçe, oyuncunun alacaklarıyla ilgili şu ana kadar herhangi bir açıklamada bulunmadı.

BAŞAKŞEHİR'E İMZA ATTI

Fenerbahçe'de sözleşmesi feshedilen Mesut Özil, aynı gün bir diğer Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'le anlaştı ve 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

MESUT ÖZİL'İN FENERBAHÇE KARNESİ

Mesut Özil, Fenerbahçe formasıyla yalnızca 36 resmi maçta forma giyerken toplam 2223 dakika sahada kaldı. 33 yaşındaki yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 3 asistle skora katkıda bulunabildi.

Star Gazetesi