1 Mayıs 2024 Çarşamba / 23 Sevval 1445

Mesut Özil'in tahtı resmen yıkıldı! Bir devrin sonu

Mesut Özil ve Cristiano Ronaldo ikilisinin Real Madrid'deki tahtı yıkıldı. İspanya devinde Federico Valverde ve Rodrygo'nun performanslarıyla Mesut Özil ile Ronaldo ikilisini gölgede bıraktıkları ileri sürüldü. İşte detaylar...

Star Gazetesi21 Ekim 2022 Cuma 20:54 - Güncelleme:
Mesut Özil'in tahtı resmen yıkıldı! Bir devrin sonu

Real Madrid'de Mesut Özil ve Cristiano Ronaldo'nun ardından yeni bir ikili gündeme geldi. Federico Valverde ve Rodrygo ikilisinin Mesut Özil ve Ronaldo'dan daha iyi bir uyum yakaladıkları belirtilid.

MESUT ÖZİL VE RONALDO'NUN TAHTI YIKILDI

La Liga ekiplerinden Real Madrid'de geçmişte birlikte oynayan Mesut Özil ve Cristiano Ronaldo ikilisinin tahtı adeta devrildi. İspanya basınında, Federico Valverde ve Rodrygo'nun yakaladığı uyumla yıldız ikiliyi geride bıraktığı belirtildi.

PERFORMANSLARIYLA BEĞENİ TOPLADILAR

Federico Valverde ve Rodrygo bu sezon Real Madrid'in vazgeçilmezleri haline geldiler. Valverde, 15 maçta 6 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulunurken, Rodrygo ise 13 karşılaşmada 5 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi. İkili toplamda 18 gole direkt etki etti.

MESUT ÖZİL VE RONALDO'NUN REAL MADRİD KARNESİ

Mesut Özil, Real Madrid'de kariyeri boyunca toplam 159 resmi maça çıktı ve 27 gol, 80 asistle takıma katkıda bulundu. Cristiano Ronaldo ise Real Madrid kariyeri boyunca 450 karşılaşmada forma terletti ve 450 gol, 131 asistle skora etki etti.

Star Gazetesi