26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Moskova'da Yusuf Yazıcı krizi çıktı! Can sıkan gelişme...

Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz ara transfer döneminde sürpriz bir şekilde CSKA Moskova'ya kiralık olarak gitmişti. Sergilediği başarılı performans ile büyük beğeni toplayan Yusuf Yazıcı'nın satın alma opsiyonu anlaşmasında önemli bir detay olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Star Gazetesi22 Nisan 2022 Cuma 00:32 - Güncelleme:
Moskova'da Yusuf Yazıcı krizi çıktı! Can sıkan gelişme...

Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı kulübünden ayrılarak Rusya ekibi CSKA Moskova'ya kiralık olarak transfer olmuştu. Bonservisi Lille'de bulunan Yusuf Yazıcı'nın kiralık sözleşmesinde ilginç bir madde olduğu ortaya çıktı.

YUSUF YAZICI KRİZİ

CSKA Moskova'nın milli futbolcuyu kadrosuna transfer edebilmesi için kiralık sözleşmesinin süresi zarfında bonservis ödemesi yapması gerekiyor. Rus ekibi eğer Lille'e kiralık sözleşmesi süresi zarfında ödemeyi gerçekleştirmezse transferi gerçekleştiremiyor. Öte yandan Yusuf Yazıcı'nın gösterdiği performans sonrası bonservisinin alınmaması halinde CSKA Moskova taraftarlarından da alınacak tepkiden çekiniliyor. Rusya-Ukrayna arasında çıkan savaş nedeniyle de UEFA, Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer yasağı uygulayabilir.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

YUSUF YAZICI'NIN RUSYA KARNESİ

Rusya'da kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Yusuf Yazıcı Moskova ekibinde çıktığı 8 maçta 8 gol, 2 asistlik müthiş bir istatistiğe ulaştı. 25 yaşındaki milli futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Star Gazetesi