23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Ozan Kabak'ın yeni adresini resmen duyurdular! Kimse bunu beklemiyordu

Ozan Kabak için Ligue 1 ekiplerinden Nice harekete geçti. Fransız ekibinin Galatasaray ve Trabzonspor'un da gündeminde olan Ozan Kabak için bonservisini elinde bulunduran Schalke ile görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi. İşte detaylar...

Star Gazetesi21 Haziran 2022 Salı 18:52 - Güncelleme:
Ozan Kabak'ın yeni adresini resmen duyurdular! Kimse bunu beklemiyordu

Galatasaray ve Trabzonspor'un yakından ilgilendiği Ozan Kabak'a Nice talip oldu. Fransız ekibinin Ozan Kabak için Schalke için pazarlıklara başladığı ve transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşebileceği belirtildi.

OZAN KABAK'A NİCE KANCASI

Almanya basınında yer alan habere göre; Önümüzdeki sezon Bundesliga'da mücadele edecek olan Schalke'de elden çıkarılmak istenen Ozan Kabak'a Ligue 1 ekibi Nice talip oldu. Fransız ekibi 22 yaşındaki oyuncu için girişimlerini hızlandırdı.

8 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Haberde, Schalke'nin Ozan Kabak için perdeyi 8 milyon eurodan açtığı, pazarlıkların devam ettiği ve transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

OZAN KABAK'IN KARNESİ

Son olarak İngiltere Premier Lig'de Norwich City forması giyen Ozan Kabak, Ada ekibinde 13 resmi maçta forma şansı buldu. 22 yaşındaki milli savunmacı bu karşılaşmalarda skora katkıda bulunamadı.

Star Gazetesi