27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

''Sergen Yalçın beni dövdü, sonra da kovdu...'' Yıllar sonra gelen itiraf!

Sergen Yalçın için İbrahim Kaş'tan sürpriz bir itiraf geldi. Sergen Yalçın'ın kendisini dövdüğünü belirten Beşiktaş'ın eski futbolcusu Kaş, 'Beni takımdan gönderdi.' şeklinde konuştu. İşte detaylar...

2 Eylül 2022 Cuma 19:57 - Güncelleme:
''Sergen Yalçın beni dövdü, sonra da kovdu...'' Yıllar sonra gelen itiraf!

Beşiktaş'ın eski milli futbolcusu İbrahim Kaş, Sergen Yalçın hakkında yıllar sonra itirafta bulundu. Siyah-beyazlı takıma alt yapıdan ilk çıktığı dönemde Avusturya kampına katıldığını belirten İbrahim Kaş, dönemin başkanı Yıldırım Demirören'in isteği üzerine yapılan 11'e 11'lik antrenman maçında forma giydiğini belirtti. Sergen Yalçın ve Tümer Metin'in oluşturduğu iki takımın karşılaştığı maçta hatalar yaptığını ifade eden İbrahim Kaş, maç sonrasında Sergen Yalçın'ın kendisini sert sözlerle eleştirdiğini ve dövdüğünü belirtirken moral olarak yıkıldığını söyledi. İbrahim Kaş, Sergen Yalçın'ın, "Seni bu takımda oynatmam ben." dediğini söyledi. Kaş, daha sonrasında kendisini Kocaelispor'a kiralık olarak gönderdiklerini açıkladı.

"SERGEN YALÇIN, BENİ DEMORALİZE ETTİ"

Atakan Kurt'un Youtube kanalına konuşan İbrahim Kaş, o dönem için yaptığı açıklamalarda Sergen Yalçın'ın çok ünlü bir futbolcu olduğu için kendisine söylediği sözlerden çok etkilendiğini söyledi. Kaş, "4 psikolog gelse benim psikolojimi tedavi edemezdi." dedi.

"SERGEN YALÇIN İLE SONRADAN ÇOK YAKIN OLDUK"

Kaş, daha sonrasında ise Sergen Yalçın ile çok yakın olduklarını ve Eskişehirspor'da oynadığı dönem kendisini Eskişehirspor'a transfer etmek istediğini belirtti. Ancak dönemin Beşiktaş teknik direktörü Tigana transfere izin vermedi.