19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sürpriz Fernando Muslera kararı! Resmen açıklandı

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera hakkında Futbol Şube Sorumlusu Işıtan Gün sürpriz bir açıklamada bulundu. Katıldığı bir programda konuşan Gün, Fernando Muslera ile sezon sonunda yolların ayrılacağını söyledi.

TV100 17 Ocak 2022 Pazartesi 11:32 - Güncelleme:
Sürpriz Fernando Muslera kararı! Resmen açıklandı

Galatasaray'da bir devrin sonu yaklaşıyor... Sarı kırmızılılarda 11 sezondur forma giyen Fernando Muslera ile yolların ayrılacağı belirtildi. TV100 kanalına açıklamada bulunan Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Işıtan Gün, tecrübeli kaleci Fernando Muslera ile yolların sezon sonunda ayrılacağını açıkladı.

SÜRPRİZ FERNANDO MUSLERA KARARI

Uruguaylı eldivenle geçtiğimiz sezon sözleşme yenileyen ve 2024 yılına karar da sözleşmesi bulunan Fernando Muslera için alınan bu karar sarı kırmızılı camiada şaşkınlıkla karşılanırken oyucunun yaşadığı sakatlığın önemli bir faktör olduğu iddia edildi.

11 SEZONDUR GALATASARAY FORMASI GİYİYOR

2011-2012 sezonu başında Lazio'dan 6 milyon 750 bin euro bedelle transfer edilen Fernando Muslera sarı kırmızılılarda 5 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Muslera, Galatasaray'da toplam 14 kupa kaldırırken şampiyonlukların yanı sıra 4 Türkiye Kupası, 5 de Süper Kupa kazandı.