24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

''Tarihin en önemli oyuncusudur'' Edin Visca itirafı: Onu bir numaraya koyarım

Trabzonspor'un dev transferi Edin Visca'nın Başakşehir'den ayrılması sonrası teknik direktör Emre Belözoğlu yıldız oyuncu hakkında ilk kez konuştu. Edin Visca'ya övgüler dizen Emre Belözoğlu Boşnak oyuncu için, 'Başakşehir tarihinin en önemli oyuncusudur benim gözümde.' dedi.

İHA3 Şubat 2022 Perşembe 11:36 - Güncelleme:
''Tarihin en önemli oyuncusudur'' Edin Visca itirafı: Onu bir numaraya koyarım

Süper Lig'de devre arasının en önemli transferlerinden Edin Visca için Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu özel açıklamalarda bulundu. Ligin lideri Trabzonspor'a transferinin ardından başarılı performans gösteren Edin Visca Galatasaray maçında attığı son dakika golüyle bordo mavililere galibiyeti getiren gole imza atmıştı...

"EDİN VİSCA, BAŞAKŞEHİR TARİHİNİN EN ÖNEMLİ OYUNCUSUDUR"

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu verdiği özel röportajda Boşnak yıldız Edin Visca hakkında övgü dolu sözler söyledi. Belözoğlu'nun sözleri şu şekilde:

"Edin Visca, Başakşehir tarihinin en önemli oyuncusudur benim gözümde. Ben de onun kaptanlığını yaptım ve her zaman onu bir numaraya koyarım. Büyük takımda olması gerekiyordu, o havayı koklaması gerekiyordu. Kendisine başarılar diliyorum. Temiz ve kaliteli bir oyuncu, aynı zamanda iyi bir insan.

Yerinin doldurulması çok güç bir oyuncu. Bu sene ligde birçok parametrede en yakın oyuncuya iki kattan daha fazla üstünlük kurmuş bir isim. Edin Visca'nın, büyük bir takıma transfer olması demek, o büyük takımı otomatikman şampiyonluğun en büyük adayı yapacaktı. Önemli bir oyuncuyu kaybettik, yerini doldurmak zor olacak.

Son 2 maçta da eksikliğini hissettik. Bizim oyunumuzun bütününün büyük bir parçasıydı. Ama inandığımız bir düzenimiz ve bir sistemimiz var. Mevcutta da kaliteli oyuncularımız var. Boşluğu doldurmak için çalışacağız. Kendisi için güzel geçen Başakşehir serüveninin tamamlanmasının ardından inşallah Trabzonspor'da da çok başarılı olur"