1 Mayıs 2024 Çarşamba / 23 Sevval 1445

Ve bitti bu iş! Mesut Özil için beklenen transfer haberi resmen geldi...

Mesut Özil bu yaz sürpriz bir şekilde Başakşehir'e transfer olmuştu. Adı Darul Ta'zim ile gündeme gelen yıldız oyuncu Mesut Özil'in Türkiye'den ayrılmak istemediği öğrenildi. İşte detaylar...

Star Gazetesi5 Eylül 2022 Pazartesi 20:14 - Güncelleme:
Ve bitti bu iş! Mesut Özil için beklenen transfer haberi resmen geldi...

Bu yaz Fenerbahçe'den ayrılarak Başakşehir'e imza atan Mesut Özil için geçtiğimiz günlerde Malezya ekibi Darul Ta'zim'in devreye girdiği iddia edilmişti. Ancak Mesut Özil'in Türkiye'den ayrılmak istemediği ve kariyerine burada devam etmek istediği öğrenildi.

MESUT ÖZİL İÇİN MALEZYA İDDİASI

Mesut Özil, bu yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'e imza atmıştı. Turuncu-lacivertlilerle yeni sezona giriş yapan yıldız oyuncuyu Malezya ekiplerinden Darul Ta'zim'in istediği iddia edildi.

MESUT ÖZİL, TÜRKİYE'DE KALMAK İSTİYOR

Başakşehir ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Mesut Özil'in çıkan iddiaların aksine sezonu turuncu-lacivertlilerde tamamlayacağı ve kariyerine Türkiye'de devam etmek istediği öğrenildi. Yıldız oyuncunun Başakşehir'den sonraki durağı ise merak konusu.

SADECE 13 DAKİKA SÜRE ALDI

Mesut Özil, Başakşehir'le şu ana kadar yalnızca 2 resmi karşılaşmada forma şansı buldu. Maçlara sonradan dahil olan 33 yaşındaki oyuncu 13 dakika süre alırken skora etki edemedi.

Star Gazetesi