26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ve Gökhan Töre imzayı atıyor! Yeni adresi belli oldu

Gökhan Töre'nin Beşiktaş'tan ayrılması beklenirken Fatih Karagümrük harekete geçti. İstanbul ekibi, siyah-beyazlılarla sözleşmesi sona eren Gökhan Töre ile prensip anlaşmasına vardı. İşte detaylar...

Star Gazetesi13 Haziran 2022 Pazartesi 22:45 - Güncelleme:
Ve Gökhan Töre imzayı atıyor! Yeni adresi belli oldu

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Töre için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Gökhan Töre, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile prensipte anlaşmaya vardı. Transferin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

GÖKHAN TÖRE, BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIYOR

Gökhan Töre'nin Beşiktaş hikayesi sona eriyor. Siyah-beyazlılarda toplam 158 resmi maçta forma giyen 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Beşiktaş'ın sözleşme uzatmayı düşünmediği Töre ile yolların ayrılması bekleniyor.

FATİH KARAGÜMRÜK'LE EL SIKIŞTI

Birçok Süper Lig ekibiyle adı anılan Gökhan Töre, İstanbul ekibi Fatih Karagümrük ile prensipte anlaşmaya vardı. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

GÖKHAN TÖRE'NİN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Gökhan Töre, bu sezon Beşiktaş formasıyla 16 resmi maçın 2'sinde ilk 11'de yer aldı ve 327 dakika süre aldı. 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, bu karşılaşmalarda gol ve asist katkısında bulunamadı.

Star Gazetesi