18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Ve Okan Kocuk resmen imzalıyor! Herkes ters köşe oldu: İşte yeni adresi...

Okan Kocuk, bonservisini elinde bulunduran Galatasaray'a dönmeye hazırlanırken yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı yönetim sözleşmesinin son yılına girecek olan Okan Kocuk ile yeni sözleşme imzalamayı planlıyor. İşte detaylar...

Star Gazetesi20 Haziran 2022 Pazartesi 22:01 - Güncelleme:
Ve Okan Kocuk resmen imzalıyor! Herkes ters köşe oldu: İşte yeni adresi...

Geçtiğimiz sezonu Giresunspor'da kiralık olarak geçiren Okan Kocuk'un önümüzdeki günlerde bonservisini elinde bulunduran Galatasaray'a dönmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı yönetim ise sözleşmesinin son yılına girecek olan Okan Kocuk ile yeni sözleşme imzalamak istiyor.

OKAN KOCUK, GALATASARAY'A GERİ DÖNÜYOR

Galatasaray, Okan Kocuk'u Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'a kiralık olarak göndermişti. Sezonu Karadeniz ekibinde geçiren Okan Kocuk, önümüzdeki günlerde sarı-kırmızılı takıma geri dönecek.

YENİ SÖZLEŞME GELİYOR

Sarı-kırmızılı takım sözleşmesinin son yılına girecek olan Okan Kocuk için kollarını sıvadı. Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşını göz ününde bulunduran yönetim Okan Kocuk ile yeni sözleşme imzalayarak takımda tutmak ve kalesini sağlama almak istiyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

OKAN KOCUK'UN GİRESUNSPOR KARNESİ

Okan Kocuk, geçtiğimiz sezon Giresunspor formasıyla 32 resmi maçta forma giydi. 26 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalarda 38 gole engel olamazken 9 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Star Gazetesi